Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Džesika Simpsone septiņus mēnešus pēc dzemdībām palikusi stāvoklī

Dziedātāja un televīzijas personība Džesika Simpsone septiņus mēnešus pēc dzemdībām atkal palikusi stāvoklī, vēsta ārzemju mediji.

„Tas noteikti nebija plānots. Bet jā, Džesika atkal ir stāvoklī,“ dziedātājas ģimenes draugs apstiprinājis izdevumam US Weekly, norādot, ka dziedātājai ritot devītā grūtniecības nedēļa. Kā zināms, dziedātāja pirms septiņiem mēnešiem pasaulē laida pirmo meitu Maksvelu Drjū Džonsoni.

Pagaidām Dž.Simpsone, kuru jaunumi satraukuši, cenšas ziņu par grūtniecību paturēt noslēpumā, līdz veiksmīgi beigšoties pirmais grūtniecības trimestris. Dziedātāja esot priecīga, ka viņai būs otrs bērniņš.

Kā zināms, Dž.Simpsones un viņas līgavaiņa sportista Ērika Džonsona pirmā meita piedzima šī gada 1.maijā. Pēc dzemdībām dziedātāja daudz sportojusi un ieturējusi diētu, lai zaudētu grūtniecības laikā uzņemtus liekos 27 kg.

Dž.Simpsone atklājusi, ka cerot drīzumā svinēt kāzas. Kā vēsta ģimenes draugi, sākotnēji dziedātāja vēlējusies salaulāties ar Ē.Džonsonu jau šī gada nogalē, taču ziņas par grūtniecību, vecāku laulības šķiršana un draudzenes kāzas esot šo nodomu aizkavējušas, ziņo portāls RadarOnline.com.

Dž.Simpsone savus dziesmu ierakstus pārdevusi vairāk kā 20 miljonos eksemplāru, dziedātāja arī filmējusies vairākās kinolentēs, turklāt arī viņas māsa - Ešlija - ir pazīstama mūziķe. Savulaik Dž.Simpsone kļuva bēdīgi slavena ar saviem "blondajiem" izteicieniem, kad kameras, 24 stundas dienā filmējot realitātes šovu "Jaunlaulātie: Džesika un Niks", iemūžināja Džesikas un viņas pirmā vīra Nika Lakeja attiecības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko