Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Dziesminiece Anete nāk klajā ar koncerta Tik daudz videoierakstu

Dziesminiece Anete Kozlovska nākusi klajā ar videoierakstu 30.oktobra koncertam, kurš Rīgas Domā ticis rīkots saistībā ar mūziķes debijas plates Tik daudz iznākšanu. Koncertierakstu iespējams noskatīties interneta vietnē YouTube.

"Šādu dāvanu jūs nevarēsiet nopirkt, jo man gribas to jums uzdāvināt. Jums - visiem maniem draugiem un faniem, kas bija kopā ar mani Rīgas Domā, arī tiem, kas gribēja būt, bet netika uz koncertu," stāsta dziesminiece. "Lai Jums šajā Adventes, laikā izdodas piedot saviem ienaidniekiem un samīļot tos, kuri ir visdārgākie,“ uzsver Anete.

Kā zināms, Anetes šovasar izdotajā debijas albumā Tik daudz apkopotas kompozīcijas, kas tapušas 15 gadu laikā. Koncertā Anete izpildīja gan albumā iekļautos singlus, gan arī skaņdarbus, kas palikuši ārpus tā. Rīgas Domā kopā ar Aneti uzstājās pavadošais sastāvs - draugi: stīgu kvartets - Agate Burkina, Lija Augstroze, Indra Priede, Jolanta Kanašķe, jauniešu koris Mūza, bass - Uldis Kozlovskis, bungas - Miķelis Vīte, ģitāra - Jānis Barlo, kā arī Pēteris Ozoliņš un Andra Lejniece.

Anetes koncerts tika rīktos sabiedriskās kustības Mans Doms pasākumu ietvaros, kas veicina Doma katedrāles sabiedriskās nozīmes aktualizēšanu ar mūsdienu mūzikas koncertiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko