Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Eltons Džons: Madonnas karjera ir cauri

Popdīvas Madonnas kritiķiem šonedēļ pievienojies arī britu mūziķis Eltons Džons, paziņojot, ka Madonnas “karjera ir cauri”. Lai arī abi mūziķi konfliktē ne pirmo gadu, šoreiz E.Džons dziedātājai veltījis ļoti sulīgus izteicienus.

Jau ziņots, ka Madonnu saistībā ar koncerttūri MDNA līdz šim kritizējuši daudzi – viņai pārmetumi veltīti par ieroču izmantošanu koncertos, kailas krūts rādīšanu Stambulā, video demonstrēšanu, kurā redzama Francijas galēji labējās partijas Nacionālā fronte līdere Marina Lepēna ar svastiku uz pieres. Polijā vēl nesen asus protestus izsauca MDNA koncerta datums, kas sakrita ar Varšavas sacelšanās 68.gadadienu.

Madonna esot zaudējusi savu mākslinieces statusu un kļuvusi par vienkāršu "striptīza dejotāju”, televīzijā paziņojis E.Džons. “Kāpēc viņa ir tāds murgs? Piedodiet, viņas karjera ir cauri. Viņas tūre ir pilnīgs posts, un tas nevarēja gadīties vēl lielākai m*****,” dziedātājs sacījis televīzijas Seven pārraidē Sunday Night.

“Ja Madonnai vēl piemistu kaut kripatiņas veselā saprāta, viņa ierakstītu dziesmu līdzīgu Ray of Light un izvairītos no dejošanas, viņa būtu lieliska popdziedātāja, kas ieraksta lieliskas popdziesmas (..) Bet nē, viņai vajadzēja iet un pierādīt… viņa izskatās kā f****** šova striptīza dejotāja,” sacīja E.Džons.

Britu mūziķis Madonnai pārmet arī sliktu izturēšanos pret Lady Gaga. Kā zināms, Madonna savos koncertos ne reizi vien kritizējusi dziedātājas Lady Gaga singlu Born This Way, sakot, ka tas pārāk atgādinot viņas populāro dziesmu Express Yourself, vēsta portāls news.com.au.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko