Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

FOTO: Latvijas balzams ražos grupas Queen hita 40.jubilejas degvīnu

Latvijas alkohola ražotājs Latvijas balzams ražos īpaša izlaiduma degvīna partiju par godu leģendārās rokgrupas Queen singla "Killer Queen" 40. gadadienai, pavēstījis grupas ģitārists Braiens Mejs.

Viņš pavēstījis, ka Queen zīmola degvīna izlaišana ir ideāls veids, kā svinēt šo jubileju, ziņo music.thedigitalfix.com.

"Killer Queen Vodka būs ar 40% stiprumu, un degvīns ir "septiņas reizes destilēts, izmantojot senu filtrācijas metodi caur kvarca smiltīm un bērza oglēm, to beigās noslēdzot ar unikālu filtrācijas procesu, vēstīts paziņojumā par jauno vodku. 

"Fredijs mīlēja degvīnu un turnejā ņēma līdzi pilnu leduskasti ar degvīnu. Killer Queen Vodka ir ideāls piemiņas veltījums," preses relīzē vēstījis Mejs.

Tāpat mūziķis paudis sajūsmu par degvīna ražotnes apmeklējumu Rīgā, ko viņš salīdzinājis ar viesošanos šokolādes ražotnē senā bērnībā.

Latvijas Balzams informēja, ka degvīna pasūtītājs ir Lielbritānijas kompānija RnR Brew, kurai ir grupas Queen menedžmenta piešķirta licence un cienījama pieredze sadarbībā ar citiem mūzikas pasaules grandiem.

Jaunā degvīna tirdzniecība sākotnēji plānota tikai Lielbritānijā. Vēlāk degvīns tiks piedāvāts arī citās Eiropas valstīs, Kanādā, ASV un citos tirgos. Plānots, ka kopējais pasūtījums būs ap 100 000 tūkstošiem pudeļu.

Pudeles iekšpusē iestrādāts oriģināls, septiņdesmitajos gados tapušais Queen tapušais attēls telpiskā versijā. Savukārt pudeles aizmuguri rotās citāts no dziesmas "Killer Queen" singla: "Built in remedy for Khruschev and Kennedy.." Pudelē ir iestrādāta īpaša veltījuma uzraksta josla, kas to padara par lielisku dāvanu faniem.

"Šis ir viens no ambiciozākajiem un sarežģītākajiem projektiem LB vēsturē. Vienlaikus tas ir liels gods un atzinība mūsu speciālistu meistarībai un produktu reputācijai," izteicies Latvijas balzama komercdirektors Valters Kaže.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko