Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

FOTO: Positivus festivāls par godu desmitgadei radījis savu alu

Atzīmējot savu desmito jubileju, festivāls Positivus sadarbībā ar A/S Aldaris radījis īpašu Positivus eilu. Jau pavisam drīz tas nonāks tirdzniecībā, būs baudāms krodziņos un kafejnīcās, un, protams, pašā festivālā, kas no 15.-17. jūlijam tradicionāli norisināsies Salacgrīvā. 

"Novērtējot Aldara vēsturisko ieguldījumu alus brūvēšanā, nolēmām jubilejas alu veidot sadarbībā tieši ar šo prasmīgo un pieredzējušo alus darītāju. Visi, kas līdz šim jau pagaršojuši Positivus eilu, atzīst, ka tas ir izdevies pavisam īpašs. Esmu pārliecināts, ka tas būs viens no labākajiem un gardākajiem šīs vasaras dzērieniem," sacīja Positivus organizators Ģirts Majors. 

"Ar katru gadu eila tipa alus kļūst arvien populārāks visā pasaulē, tādēļ nebija šaubu, ka Positivus alum ir jābūt tādam, kas atbilstu mūsdienu aktuālajām tendencēm. Šim īpašajam alum, kas brūvēts par godu festivāla desmitgadei, piemīt piesātināts apiņu aromāts, kurā dominē dažādu citrusaugļu notis, savukārt alus garša ir viegla, ar klasisku rūgtumu. Alus ir īstens festivālu dzēriens, ko baudīt siltā vasaras dienā vai pievakarē labas mūzikas un draugu kompānijā," teic A/S Aldaris galvenais alus meistars Valdis Čunka. 

Positivus eila brūvēšanā izmantoti vairāki apiņu veidi. Sausajā apiņošanā, alus raudzēšanas procesa beigās pievienoti Mosaic apiņi, kas piešķir šim alum tā raksturīgo aromātu. Īpašo Positivus jubilejas alu būs iespējams nobaudīt ne tikai festivālā, bet jau maija pirmajā pusē iegādāties arī lielākajās tirdzniecības ķēdēs. Paredzēts saražot aptuveni 50 000 pudeļu, kā arī lejamo alu, kas būs pieejams krogiem un kafejnīcām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko