Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Ewert and The Two Dragons sniedz intīmu uzstāšanos Fonoklubā

Izpārdodot visas biļetes mazāk nekā vienas dienas laikā, Cēsu Fonoklubā 11. marta vakarā viesojās Igaunijas grupa Ewert and The Two Dragons, sniedzot vienīgo koncertu pirms sava lielā šova Tallinas Saku arēnā 22. martā, portālu Diena.lv informēja Fonokluba pārstāvji.

Ewert and The Two Dragons, gatavojoties savas pastāvēšanas vēsturē lielākajam izaicinājumam, vēlējās sniegt uzstāšanos mazākai auditorijai intīmākā gaisotnē.

"Protams, biļešu skaits tirdzniecībā bija ļoti ierobežots, un tās tika izpārdotas nepilnas dienas laikā, kas ir līdzšinējais Fonokluba rekords," atklāja pasākuma rīkotājs Marts Sildniks. "Ir liels prieks, ka arī šāda mēroga grupa piekrīt uzstāties uz mazākām skatuvēm, turklāt gatavošanās no grupas puses Fonokluba koncertam bija ļoti nopietna – tā līdzi atveda arī speciāli mūsu skatuvei pielāgotu gaismu šovu, kā arī pusotru stundu garajā priekšnesumā nospēlēja visus savus zināmākos singlus," pastāstīja Sildniks.

2015. gads grupai Ewert and The Two Dragons ir bijis produktīvs un veiksmīgs. Gada sākumā ierakstu kompānijas Warner paspārnē tika laists klajā viņu trešais solo albums Circles, mūziķi devās koncertēt ASV un Eiropā, kā arī ar panākumiem uzstājās mājās Igaunijā un kaimiņvalstīs. Tagad Ewert and The Two Dragons ir nolēmuši spert soli tālāk un 22. martā pirmo reizi uzstāties ar savu solo koncertu Tallinas arēnā, taču pirms tam piestāja uz savu pirmo koncertu Cēsīs.

2007. gadā dibinātais mūzikas klubs Fonoklubs atrodas Cēsīs, kur regulāri piedāvā gan dzīvās mūzikas koncertus, gan citus kultūras pasākumus. Starp "Fono organizatoru rīkotajiem notikumiem ierindojas bijušais mūzikas un sporta festivāls Fonofest, brīvdabas divu dienu pasākums Fono Cēsis, kā arī citi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko