Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Izdevums apgalvo, ka Andželīna Džolija ir stāvoklī

****Aktrise Andželīna Džolija, kura kopā ar aktieri Bredu Pitu audzina sešas atvases, izvairoties no publiskiem pasākumiem, jo atkal palikusi stāvoklī, ziņo ASV izdevums Star. „Viņa sirgst ar grūtniecības toksikozi un nevēlas sev sabiedrībā lieki piesaistīt uzmanību,“ viens no aktrises draugiem pavēstījis izdevumam. „Viņa patlaban visu uzmanību pievērš saviem bērniem, mēģinot viņus sagatavot jaunā bērniņa nākšanai pasaulē.“

Ziņas par aktrises grūtniecību aktrises oficiālie pārstāvji nav apstiprinājuši, taču vairākās intervijās aktrise nesen atzinusi, ka plāno vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni.

"Es domāju, ka man vajadzēs mest tēlošanu pie malas, kad mani bērni sasniegs pusaudžu gadus – būs pārāk daudz, ko darīt mājās,“ decembrī A.Džolija atzina kādā intervijā. A.Džolija arī uzsvēra, ja rītdien vairs nebūtu darba, viņa „būtu priecīga palikt mājās ar bērniem“.

Kā zināms, A.Džolijas un aktiera B.Pita ģimenē aug trīs adoptētie bērni - Medokss, Zahara un Pakss, kā arī trīs viņu laulībā dzimušās atvases - Šilo, Nokss un Vivjena. Vecākajai no atvasēm – Medoksam - šobrīd ir 11 gadi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.05.2024.

Diez vai daudz kas var izskatīties sliktāk par taviem vecajiem apaviem, kad tu tos apavu veikalā noauj, lai pielaikotu jaunus

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko