Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Izsolē pārdos fotogrāfiju, kurā princese Diāna redzama kāda nezināma vīrieša apskāvienos

Iepriekš nepublicēta fotogrāfija, kurā iemūžināta bojā gājusī princese Diāna, šomēnes tiks pārdota izsolē ASV. Fotogrāfija, kurā 19 gadus vecā Diāna redzama kāda nezināma vīrieša apskāvienos, iespējams, uzņemta divas dienas pēc tam, kad britu karaļnams paziņojis par viņas un prinča Čārlza saderināšanos, vēsta ārzemju mediji.

Fotogrāfiju kopā ar citām izdevuma Daily Mirror arhīva bildēm savulaik iegādājusies kāda privātpersona, kura nolēmusi bildi ar Diānu pārdot izsolē, ziņo portāls news.com.au. 20 reiz 25 cm lielajā fotogrāfijā redzams, kā kādā slēpošanas namiņā Diāna laiski zviln kāda gados jauna, nezināma vīrieša klēpī, kurš lasa grāmatu. Fonā redzama arī Johnnie Walker viskija pudele. Uz fotogrāfijas uzšņāpts Nepublicēt, savukārt fotogrāfijas aizmugurē norādīts datums – 1981.gada 26.februāris. Jāpiebilst, ka 1981.gada 24.februārī britu karaļnams paziņoja, ka Diāna un princs Čārlzs ir saderinājušies.

„Tā (fotogrāfija) iemūžināta laikā, kad prese kļuva gluži kā apsēsta ar Diānu, jo divas dienas agrāk izskanēja paziņojums par pāra saderināšanos. Taču Daily Mirror negrasījās publicēt fotogrāfiju, kurā viņa (Diāna) redzama kopā ar vīrieti, kurš nav princis Čārlzs,“ pavēstīja izsoļu nama RR Auctions pārstāvis Bobijs Livingstons.

Izsoļu nama pārdotās bildes sasniedzot vidēji 1000 ASV dolāru lielu cenu, taču, ņemot vērā, ka uz šīs fotogrāfijas ir uzraksts Nepublicēt, princeses Diānas foto varētu tikt pārdots par lielāku summu, prognozēja B.Livingstons.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko