Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jaunākās tenkas iz slavenību dzīves

Septiņi mēneši: Britu dziedātāja Adele un viņas draugs Saimons Konecki jau pēc diviem mēnešiem kļūs par vecākiem – lai arī tikai nesen dziedātāja publiski paziņojusi, ka ir stāvoklī, neviens nenojauta, ka viņa jau ir septītajā mēnesī!

Bez komentāriem: Kā savā grāmatā apgalvo Kristofers Andersens, mūziķiem Mikam Džegeram un Deividam Bovijam savulaik bijis romāns. Tam par liecinieci kļuvusi pat D.Bovija sieva Mērija Endžela, ziņo izdevums The Daily News.

Šķīrušies: Pēc šķiršanās ar vispelnošāko aktieri pasaulē Tomu Krūzu, kurš pazīstams kā scientoloģijas baznīcas atbalstītājs, aktrise Keitija Holmsa meitu Suri pieteikusi mācībām katoļu skolā.

Baumas: Mūziķis Lenijs Kravics satiekoties ar aktiera Džordža Klūnija bijušo draudzeni - itāļu aktrisi Elizabeti Kanalis, informē portāls fabfitfun. Dž.Klūnijs ar E.Kanalis draudzējis aptuveni pusotru gadu, taču pērn izšķīrās.

Kaislības pieaug: Aktieri Eštons Kačers un Mila Kunis līdz šim aktīvi nolieguši, ka viņus vieno kaut kas vairāk kā draudzība. Nesen presē tomēr parādījušās fotogrāfijas, kas apstiprina pretējo – aktieris, apķēris Milu ap vidukli, devies ar mīļoto izklaidēties.

Saderinājušies: Seriāla Amerikāņu ģimenīte aktrise Sofija Vergara vēl tikai nesen zvērēja, ka negribot savu mīļoto Niku Lēbu redzēt ne acu galā. Laikam šāds gājiens bijis veiksmīgs, jo nupat aktrise atklājusi, ka tikusi bildināta un drīzumā ar Niku iestūrēšot laulības ostā.

Strīdi: Aktrise Demija Mūra un viņas meitas – 23 gadus vecā Rumera, 20 gadus vecā Skauta un pilngadību sasniegusī Talula – esot tā sastrīdējušās, ka meitas nolēmušas kādu brīdi ignorēt savu slaveno māti. Viņas negribot būt iesaistītas drāmā, par kādu D.Mūras dzīve pārvērtusies pēc šķiršanās ar aktieri Eštonu Kačeru, ziņo izdevums US Weekly.

Tikai draugi: Medijos nesen izskanēja baumas, ka dziedātāja Teilora Svifta un Patriks Švarcenegers, slavenā aktiera un gubernatora Arnolda Švarcenegera dēls, esot pāris. Tikmēr citi mediji, piemēram, televīzija E!news, metušies baumas noliegt - tie šoreiz esot dūmi bez uguns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko