Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Jogurts – Latvijā visiecienītākais našķis starp ēdienreizēm

Latvijas iedzīvotāju jogurta lietošanas paradumi liecina, ka 42% respondentu jogurtu uzskata par veselīgu našķi starp ēdienreizēm, teikts Valio kompānijas veiktajā pētījumā. Savukārt 20% iedzīvotāju norādījuši, ka visbiežāk izvēlas jogurtu kā desertu pēc maltītes.Interesanti, ka sievietes ievērojami biežāk nekā vīrieši norādījušas, ka jogurts viņām ir brokastu ēdiens (26% sievietes pret 4% vīriešu), savukārt vīrieši nedaudz biežāk nekā sievietes minējuši, ka jogurtu ēd kā desertu pēc ēdienreizēm.

**Iecienītāko jogurtu garšu TOP 5**1.    Persiku    24%2.    Meža ogu    20%3.    Ķiršu    16%4.    Zemeņu    15%5.    Melleņu    14%Iecienītākās jogurtu garšas Latvijā ir persiku (kā iecienītāko garšu minējuši 24% respondentu), meža ogu (kā iecienītāko garšu minējuši 20% repsondentu) un ķiršu (kā iecienītāko garšu minējuši 16% respondentu). Interesanti, ka sievietes ievērojami vairāk iecienījušas persiku garšas jogurtu (atbildi norādījušas 28% sievietes pret 15% vīriešu).

Vīrieši biežāk izvēlas meža ogu jogurtu (atbildi norādījuši 24% vīriešu pret 18% sieviešu). Vēl - rīdzinieki biežāk nekā citu pilsētu iedzīvotāji izvēlas ķiršu jogurtus (27% rīdzinieku pret 11% citu pilsētu iedzīvotājiem). Savukārt lauku iedzīvotāji visbiežāk dod priekšroku jogurtam ar zemeņu garšu (33% lauku iedzīvotāju pret 10% citu pilsētu iedzīvotājiem)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko