Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Kas gaidāms deviņu Pērtiķu gadā? Prognozes stāsta numerologs Kristaps Baņķis

Šī gada norises prognozē sertificēts astrologs, numerologs Kristaps Baņķis.

2016. gads savā summā veido skaitli "9" (2016 = 2+0+1+6 = 9), tas ir devītā dzīvnieka - Pērtiķa - gads, arī planēta Saturns, kas nosaka toni, atrodas devītajā Zodiaka zīmē - Strēlniekā. Austrumu tautas uzskata, ka gads būs labvēlīgs, ja centīsies izmantot gada valdnieka - Ugunīgā Pērtiķa - spēku.

Lai aprakstītu gada norises, izmantoju unikālu gada prognožu veidu - 9 Pērtiķu gads. Proti, gadu simbolizē uzreiz deviņi Pērtiķi, kuru daba un raksturojums piesātināts ar numeroloģijas un astroloģijas aktualitātēm.

1. Ugunīgais diktators Pērtiķis

Uguns stihija un Marsa klātbūtne gadam piedos lielāku dinamiku. Lai neizkristu no segliem, vajadzēs pārkārtot savu dienaskārtību un pielietot autoritāras metodes šķietamas demokrātijas aizsegā. To darīs arī valsts un iestādes, pieņemot arvien vairāk normatīvu, kas samazina personas brīvību, diktē noteikumus uzņēmējdarbībai un paredz stingrāku kontroli. Valgs savilksies.

2. Juceklīgais Pērtiķis

Neprognozējams gads, kad reti kas notiks pēc plāna. Lielākajai daļai cilvēku gads šķitīs baisi juceklīgs, piesātināts ar emocijām. Daudzi uzdos sev jautājumus par dzīves jēgu, jutīsies kā pazuduši, tāpēc cilvēki meklēs iespējas, kā tikt galā ar iekšējo nemieru. Pieaugs baznīcas loma. Izteikta divdabība, jo Saturns atbild par saprātīgu dzīvi, disciplīnu, pienākumu izpildi, tomēr Pērtiķis ir brīžiem neprognozējams dzīves baudītājs. Pragmatiķiem un racionāli noskaņotiem praktiķiem gada galvenais uzdevums būs sniegties pēc iracionālām lietām - skaistuma un kultūras, piemēram. Savukārt mākslinieciskus cilvēkus apstākļi mudinās rūpēties par dzīves praktisko pusi. Lai mazinātu stresu, nepieciešams ļaut lietām notikt tādā ātrumā, kādā tās notiek. Spēja būt elastīgam patiešām noderēs. Tas attiecas gan uz attiecībām, gan biznesu.

3. Izglītotais skeptiķis Pērtiķis

Kā panākt harmoniju? Izglītoties! Īpaši jāpapildina tehniskās iemaņas. Pērtiķis mīl humoru, un tas nozīmē, ka līdzsvars jāmeklē brīvā stilā, lietas jārisina viegli. Jaunais dosies rokās tiem, kas būs atvērti un vēlēsies to paņemt. Daudzi kļūs par ekspertiem savā jomā, tomēr vienlaikus palielināsies kritiska attieksme pret tiem, kuru idejas nav līdz galam pārdomātas vai neiztur pārbaudījumus praksē. Sabiedrības noskaņojums būs skeptisks, ar tieksmi analizēt, pētīt, šķirot. Radīsies vēlme visu sakārtot un salikt pa plauktiņiem. Vieglas dzīves piekritēji sastapsies ar grūtībām nokārtot eksāmenus vai saņemt atļaujas.

4. Ekopērtiķis

Būs nepieciešama enerģija, lai satvertu visas jaunās iespējas, kas sagaida Uguns Pērtiķa gadā, un tas nozīmē, ka nāksies rūpēties par savu veselību. Ja ir domas par plastisko ķirurģiju, gada otrā puse ir labs laiks. Piemērots gads, lai vairāk laika veltītu veselīgam ēšanas režīmam un fiziskajiem vingrinājumiem, izvēloties tādus, kas sagādā prieku. Jāsāk atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem un aizstāt tos ar kaut ko veselīgāku.

5. Skandālists Pērtiķis

2016. gadam raksturīga aktīva emocionālā darbība, dažādi sabiedriskie notikumi, piketi, bļaušana, kliegšana un tamlīdzīgas aktivitātes, tāpēc notikumi veidosies tā, lai būtu par ko runāt. Katra individuāla darīšana ir, kā viņš pret to izturas, cik viņš šajā jūklī iepinas. Tas ir Pērtiķa dabā - par vienu banānu sacelt veselu traci. Sākot no septembra, jebkurai iziešanai sabiedrībā būs lielāka nozīme un ietekme uz dzīvi. Līdz septembrim jāpiestrādā pie sava godkārīgā sabiedriskā iznāciena, reklāmas, jaunā stila pamata.

6. Ģimeniskais Pērtiķis

Gada sasniegumiem palīdzēs būšana kopā ar radiniekiem, mīļiem cilvēkiem, jo cikla noslēgums prasa domāt arī par radu kopību un attiecību kārtošanu. Būs nepieciešams attīstīt iecietību pret visiem cilvēkiem. Jāmācās dot, neko neprasot pretī, un ticēt, ka atdodot pats tukšā nepaliks. Daba nemīl tukšumu, tāpēc atalgojums uzradīsies no pavisam citas puses. Jāatceras, ka došanā jābūt priekam par pašu došanu.

Piemērots gads, lai veiktu dzimtas koka izpēti, lai vērstos pie visiem ģimenes locekļiem un iesaistītu viņus šajā pasākumā. Ja ir sakrājusies fotogrāfiju kaudze, kas jāsaliek albumā, šis ir īstais gads to darīt. Šogad ir svarīgi arī būt labam kaimiņam un sadraudzēties ar apkārtējiem cilvēkiem. Nepieciešams savā apkaimē atrast cilvēkus ar līdzīgām interesēm, jo šie ļaudis nākotnē palīdzēs.

Tie cilvēki, kuriem jau ir mīlas attiecības, šogad jutīs vairāk harmonijas, saņemot vairāk uzmanības no sava partnera. Tomēr daži nespēs nepateikt kaut ko tādu, ko vēlāk paši nožēlos un kas var izraisīt vairākus strīdus. Jāuzmanās, lai nenodarītu nelabojamu ļaunumu savām attiecībām. Tomēr draudzība un savstarpējā sapratne attiecībās var augt, un tas sagādās īstu prieku.

Cilvēki, kuri tendēti uz monogāmiju, šajā gadā precēsies kā traki! Tie, kas ir poligāmi, kļūs vēl izmanīgāki gada otrajā pusē. Cilvēki kļūs atvērtāki attiecībām. Randiņu periods ir gada pirmā puse, bet iestūrēt laulības ostā vēlams gada otrajā pusē.

7. Viltīgais Pērtiķis

Gads būs viltību piesātināts. Tiklīdz šķitīs, ka esi stabilā situācijā, ja nebūsi apķērīgs, ātri zaudēsi pamatu zem kājām. Grūti būs tiem, kas nespēs turēt līdzi pārmaiņām. Būs pārmaiņas nodokļu politikā, tāpēc aktualizēsies dažādi shēmotāji. Pozitīvais, ka cilvēkiem ir jākļūst izdomas bagātākiem. Negodīgie tiks sodīti vairāk un tiks atmaskoti. «Kauna stabs» - ierasta valsts iestāžu goda politika. Šis gads ir tieslietu sistēmu triumfa laiks, aktivizēsies arī varas institūcijas, policija, Aizsardzības ministrija un citas institūcijas, kas atbild par kārtību. Pērtiķim ir daudz veselā saprāta un apbrīnojamas izmanības cilvēku piemuļķošanā, tāpēc visi neapzināti sacentīsies godkārībā un citu apmuļķošanā.

8. Apķērīgais Pērtiķis

Devīze: izmanto atjautību, lai īstenotu savus mērķus! Cilvēkiem, kuri meklē jaunu karjeras virzienu vai tikai jaunu darbu, šogad būs daudz izdevību. Daudzus gaida smaga darba periods, bet ilgtermiņā emocionālais un finansiālais gandarījums būs šo pūļu vērts. Būtu ieteicams savu darbošanos sociālajos tīklos ievirzīt profesionālākā gultnē, piemēram, ievietot vairāk informācijas par sasniegumiem un mazāk brīvdienu fotogrāfiju.

Gada vidējais rādījums ir remdenums ar straujiem pacēlumiem un tikpat straujiem kritumiem. Šo izlēcienu laikā cilvēki vai nu iegūs, vai zaudēs daudz naudas. Tāpēc ļoti uzmanīgi jāseko līdzi savai naudas plūsmai. Vairāk jāplāno, kur ieguldīt un kur tērēt. Vairumam cilvēku finansiāli šis noteikti nebūs izaugsmes gads. Gada pirmajā pusē vajadzētu īpaši piedomāt pie finansēm, jo cilvēkiem var būt tendence ņemt kredītus vai lieki izšķērdēt līdzekļus, īsti nesaprotot, vai tas ir vajadzīgs. Izeja ir vērīgums, rutīnas aizstāšana ar radošumu. Nedrīkst novērtēt sevi par zemu!

9. Sakārtotājs Pērtiķis

Gada pirmajā pusē nevar nokavēt to, ko gada otrajā pusē nevarētu izdarīt daudz sekmīgāk. Pirmajā gada pusē ir gan dižčiki, gan aptumsumi, gan biznesa tukšgaitas periods. Daudzas planētas vērstas uz sakārtošanu, pārkārtošanu. Kur pārkārtošana, tur optimizēšana. Tāpēc tos, kas māk parādīt savu lietderību, mācīsies, papildinās zināšanas, no darba neatlaidīs. Pārējiem - banāns rokās, bet gada iespēja - Pērtiķi - kokā.

Šis ir noslēdzošais cikla gads, tāpēc būs jāprot atsijāt graudus no pelavām. Jāatmet viss nevajadzīgais. Ja to nedarīsi pats, dzīve piespiedīs.

Biznesa astroprognoze 2016

11. decembris-8. februāris - pārejas laiks no 2015. uz 2016. gadu. Sagatavojas gada jaunajām tēmām, noslēdz aizvadītā gada jautājumus. Šogad pārejas periods ir ilgstošs dižčika laika - no 5. līdz 25. janvārim - dēļ.

No 10. februāra līdz 25. martam paveicami gada pirmajai pusei vissvarīgākie darbi. Jāņem vērā, ka laiks ir ierobežots starpaptumsuma perioda - no 9. līdz 23. martam - dēļ.

Gads astroloģiski dalās divās daļās, pakārtojoties auglīgajam Jupiteram: līdz un pēc 9. septembra.

Līdz 9. septembrim biznesā un karjerā veiksmīgs laiks programmētājiem, sistēmu analītiķiem, administratoriem, organizatoriem, kā arī visām tām nozarēm, kur jāpievērš uzmanība detaļām un sīkumiem. Spējīgs medicīnas sektors. Dzīve tiks aprīkota ar iekārtām, ierīcēm un mehānismiem.

No 9. septembra veiksmīgs laiks advokātiem, tiesnešiem, kā arī nozarēm, kur jāpievērš uzmanība skaistumam. Svarīgas kļūs lietas, kas cilvēkiem liek justies ērti, skaistam un mīlētam. Darbības, kas saistītas ar partnerību, sabiedrību, personīgo un vides izskaistināšanu, izpriecām un pievilcīgu taustāmā īpašuma ieguldīšanu.

Biznesa tukšgaita un būvniecībai nelabvēlīgs periods ir no 28. aprīļa līdz 22. maijam, apvienojot trīs planētu problemātiskos periodus.

Dižčiks un starpaptumsuma periods - no 30. augusta līdz 22. septembrim. Sarežģītu karmisku uzdevumu risināšanas, partnerības, senu problēmu un tehnisku sarežģījumu laiks.

Politikā aktivizēsies kareivīgās izpausmes, piketi, sabiedriskā doma aktivizēsies ārlietu jautājumos, var parādīties spēcīgi politiķi, partijas dibināšana, baznīcas lomas pieaugums, sabiedrisko organizāciju un arodbiedrību iesaistīšanās.

Biznesā izteikti izpaudīsies mētāšanās starp ideālismu un racionālismu, nemākot tos apvienot, nerentabli biznesi jāslēdz. Inovāciju, zinātnes integrēšana biznesā, revīziju, kontroles pieaugšana, neskaidra nodokļu politika. Vislielākās priekšrocības - sīkbiznesam.

Dižčika periodi: 5.-25. janvāris; 28. aprīlis-22. maijs; 30. augusts-22. septembris; 19. decembris-8. janvāris (2017. g.). Pārpratumi, baumas, nebūšanas, komunikāciju un biznesa sarežģījumi. Problemātisks laiks līgumiem, norunām, darba maiņai un tehnikas pirkumiem.

Svarīgs gads pedagogiem un izglītības darbiniekiem, sociālajiem darbiniekiem, kultūras darbiniekiem, ierēdņiem, mācītājiem, metālapstrādē strādājošajiem, aizsardzības sektoram, komunālajam, apsaimniekošanas sektoram, nekustamā īpašuma sfērā iesaistītajiem, enerģētikas un ekoloģijas sektoram, analītiķiem, programmētājiem, grāmatvežiem, labdarībai, jūrniekiem, zvejniekiem.

Atsevišķus medijus gaida uzplaukums, bet pa kādam otra galējība - slēgšana.

Gada tēmas: lauksaimniecība, ekoloģiskie apstākļi, izglītība, starptautiskie sakari, jaunās tehnoloģijas. Samērā veiksmīgi un stabili darbosies uzņēmumi loģistikas, komunikāciju, būvniecības, transporta un sakaru nozarē. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko