Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ķeizariskā pelde Ķeizarmeža baseinā

Mežaparkā Ķeizarmeža sporta kompleksu nevar nepamanīt - Ziemassvētku aura valda jau ārpusē. Vestibilā, mūzikas melodiju ieskauta, samaksāju Ls 6 par apmeklējumu. Saņemot skapīša atslēgu, administratore pajautā, vai man ir kāds dokuments, ko atstāt ķīlā. To man atdos, kad nodošu atslēgu. Ir, bet ... - domāju. Viņa ir daudz apsviedīgāka un uzreiz ķīlā kā drošības naudu piedāvā paturēt piecus latus. Lieliski. "Tālāk caur vestibilu uz priekšu, gar oranžajiem krēsliem pa kreisi durvis," viņa man izstāsta, "ar šo čipu tās atvērsiet."

Tiklīdz ar čipu atvērtas durvis, tā baseina ūdens smarža liecina - esmu pareizajā vietā. Garderobes, sieviešu simbols uz durvīm - pārliecinos un eju iekšā. Sajūta kā ciemos, mājīgs koridors, spoguļi, matu žāvējamā telpa ar spoguļiem un tad ģērbtuves.

Mājīgi

Skapīša numuriņš iedots pēc secības principa - pa labi un pa kreisi kāds ģērbjas, vidū nevar iespraukties, vietas uz koka beņķa visām nepietiek, lai būtu pie sava skapīša. "Administratores sajukušas, ir taču tik daudz brīvu skapīšu," skaidri, bet ar smīnu nosaka kāda apmeklētāja. Viņa pieklājīgi atbrīvo vietu, pāriet ģērbties uz citu stūri. Nesteidzīgi katra darām savas lietas, fonā mūzika, lieli spoguļi. Mājīgi. Dušu telpa mani pārsteidz, šeit ir padomāts par to, lai klientam radītu intimitātes sajūtu. Nē, durvju dušām nav, bet ir sānu sieniņas, kas dušošanās procesā ļauj aizmirst, ka esi publiskā vietā, nevis savā vannas istabā.

25 metrus garajā un 2,50/1,80 metrus dziļajā baseinā peldētāju nav daudz, pagaidām esmu vienīgā ar peldcepuri. Telpā pludmales efekts, smilšu nav, bet augi, atpūtas krēsli, sulu bārs. Viss vedina - šodien tev nav kur steigties, atpūties, relaksējies. Pie sulu bāra administratorēm atdodu atslēdziņu un biļeti. Jāsaka gan, ka atslēgas ģērbšanās procesā, ja grib, ir iespējams nozaudēt. Aproce ir pavisam cita lieta, to iedot pie sulu bāra. Cik ilgi varu peldēt? "Pusotru stundu. Varat apmeklēt arī pirtis - turku, somu," ir atbilde.

Arī džakuzi

Četri celiņi, ūdens ir 27 grādu silts, telpā - 28 grādi, fonā European hit radio, un pelde var sākties. Elektroniskais pulkstenis skaita laiku. Kāds pirms peldes nesteidzīgi nosveras, cits ar bērniem priecājas bērnu baseinā (1m dziļš), kāds burbuļo 36 grādu siltā džakuzi, cits bauda sulas kokteili. Kokteiļu cenas no diviem līdz trim latiem. Nesteidzīgi mirkļi arī atpūtas telpā pirms somu un turku pirts, televizors, iespējams vērot filmu.

Pusotra stunda ir pietiekoši, lai izbaudītu visus labumus, ko sniedz viens apmeklējums. Matu žāvēšana notiek pie gaišas spoguļu rindas - gan tikai divi fēni, bet gana. Visu kosmētikas somiņas saturu var izlikt uz galda, saposties dienai un, sēžot krēslā, vērot, kā žūst mati. Baseina telpās arīdzan ir vieta, kur pārtīt zīdaiņus. Ienāk apkopēja, ar slotu uzlasa katru ūdenspili un aiziet. Pusotra stunda izdzīvota, virsdrēbēs un zābakos lāčoju prom, mazliet mulsinoši, it sevišķi, ja kāds blakus puskails. Tomēr ērti, jo noģērbšanās notiek vienā reizē - pie sava skapīša. Mājīgums - ķeizariskā atpūta.

***

Ķeizarmežs

Ezermalas iela 30

Sauna, džakuzi, divi baseini - bērnu un lielais.

Baseina darba laiks no pulksten 7 līdz 23.

Cenas par vienu apmeklējumu no pulksten 7 līdz 16 pieaugušajiem Ls 6, bērniem Ls 3, pēc plkst.16 - Ls 8, bērniem Ls 5, ģimenes apmeklējums (divi pieaugušie un divi bērni) Ls 4, jebkurā laikā - Ls7.

Abonementi no pulksten 7 līdz 16 Ls 22 (4x)/ jebkurā laikā Ls 29; Ls 43 (8x)/ Ls 56; bez reižu ierobežojuma mēnesī Ls 54/Ls 70; ģimenes abonements (4x) Ls50/ Ls 61; bērnu abonements (4x) Ls 11/Ls 18; bērnu abonements (8x) Ls 20/ Ls 34; bērnu peldētapmācība (4x) Ls 20/Ls 27.

Ar ISEC karti 15% atlaide uz vienreizējiem pasākumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko