Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kīno uzvarējis tievēšanas konkursā

Pareiza diēta un kustībām bagāts dzīvesveids palīdzējis labradoram Kīno izcīnīt uzvaru Lielbritānijas labdarības organizācijas PDSA rīkotā mājdzīvnieku tievēšanas konkursā, kura mērķis bija pievērst uzmanību mājdzīvnieku aptaukošanās problēmai.

Piecus gadus vecais Kīno pirms tievēšanas konkursa svēra 46 kilogramus un bija ļoti mazkustīgs, bet 100 dienu ilgā konkursa laikā viņam izdevās atbrīvoties no desmit liekiem kilogramiem. Otro vietu ieguva vācu aitusuns Alfijs, kurš pirms konkursa svēra 57 kg, bet tagad notievējis par deviņiem kilogramiem. Trešais palika kaķis Tinkss, kurš zaudēja 0,9 no saviem 10,4 kilogramiem.

PDSA pārstāvis Šons Venzlijs secina, ka daudzi saimnieki pārāk lutina savus mīluļus un veicina aptaukošanos. "Viņiem tiek dota ne tikai mājdzīvnieku barība, bet arī dažādi cilvēkiem domāti našķi. Saimnieki neapzinās, ka ar šādu "laipnību" viņi nonāvē savus mīluļus". Līdzīgas problēmas bija arī Kīno, kurš pie iepriekšējā saimnieka ēda neveselīgu pārtiku un bija palaidies slinkumā. "Kīno bija tik resns, ka nespēja kustēties," intervijā BBC stāsta suņa jaunā saimniece Sāra Džeimsa. Tieši viņai izdevās pieradināt Kīno pie veselīgas pārtikas un aktīva dzīvesveida. Tagad viņš ir pavisam cits suns. Viņš ir kā kucēns!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko