Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Klārksons ilgas pēc Gāzi grīdā remdē tenisā

Populārā BBC šova Gāzi grīdā zvaigzne Džeremijs Klārksons savā pirmajā intervijā kopš atlaišanas atzinis, ka notikušais ir "viņa paša muļķīga kļūda", un neslēpa, ka šova pamešana viņa dzīvē "atstājusi milzīgu tukšumu, kas nu jāaizpilda". Sarunā ar BBC Radio 2 TV zvaigzne atklāja, ka viņam un kolēģiem Ričardam Hemondam un Džeimsam Mejam, protams, izteikti dažādi piedāvājumi, taču pašlaik būtu muļķīgi kaut ko uzsākt.

"Esmu strādājis BBC 27 gadus. Kad tu pēc 27 gadiem atkal parādies apritē, nākas secināt, ka pasaule ir izmainījusies. Kad sapratīšu, kā šobrīt funkcionē pasaule, tad varēšu sākt domāt, ko darīt tālāk. Tikmēr esmu kļuvis par diezgan labu tenisistu. Mans labās puses sitiens ir pamatīgi uzlabojies," savu hobiju komentē "bezdarbnieka statusā" palikušais Klārksons.Tomēr rokas klēpī salikuši Klārksons, Hemonds un Mejs vis nesēdēs - ceturtdien TV zvaigznes Belfāstā aizsāks dzīvo raidījumu turneju, kurā būšot "viss tas pats, kas Gāzi grīdā, izņemot nosaukumu". Jau vēstīts, ka Klārksons, kas bija populārā raidījuma seja, ar skandālu atlaists pēc ķīviņa ar raidījuma producentu, kura laikā kolēģim arī uzbrucis.

Strīds, kā liecina izmeklēšana, izcēlies par to, ka viesnīcā, kurā bija apmetušies raidījuma veidotāji, nebija pieejams silts ēdiens. Tas sadusmoja Klārksonu, un viņš gan fiziski, gan verbāli uzbrucis producentam Oisinam Timonam.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko