Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Klubā Nabaklab - Vilku mēneša koncerts

Trešdien, 12.decembrī, mūzikas klubā Nabaklab Rīgā norisināsies Vilku mēneša koncerts, tajā vienkopus pulcējot vairākas pašmāju eksperimentālās un psihodēliskās ģitārmūzikas grupas – Ca’Mel, Backstage Pass To Life 1994 un Jeruzalemes Dedzinātāji, informēja kluba pārstāvji.

Instrumentālās rokmūzikas grupa Ca’Mel dibināta 2011. gadā Rīgā. Neilgās darbības laikā tā koncertējusi dažādos mūzikas festivālos un koncertos Latvijā un Lietuvā, tostarp vairākkārt dalot skatuvi ar krievu mūziķiem The Grand Astoria. Septembrī bezmaksas lejupielādei publicēts grupas pašnosauktais debijas mazalbums, kas kalpo par pierādījumu tam, ka tās dalībnieki atraduši vienojošo savos šķietami atšķirīgajos muzikālās izteiksmes veidos.

Backstage Pass to Life 1994 savukārt ir noslēpumaina psihodēliskās rokmūzikas grupa no Rīgas, kurā kopš 2012. gada tā aizvadījusi nelielu skaitu koncertu.

Jeruzalemes Dedzinātāji ir eksperimentālās un trokšņu rokmūzikas grupa no Rīgas, kuras sastāvā apvienojušies vairāki multinstrumentālisti. Tās dalībnieki iepriekš bijuši saistīti ar tādām plašāk zināmām jaunās paaudzes pašmāju neatkarīgās mūzikas grupām kā Basta, Emily Rose un Nepilngadīgā Anna. Savu skatuves debiju tā piedzīvojusi vienīgi 2012. gada nogalē, tolaik darbojoties zem kādreizējā nosaukuma Crumar.

Mūzikas klubs Nabaklab atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, Rīgā.

Pasākuma sākums plkst. 21.00, ieeja bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tikpat talantīgs Lesijas līdzinieks

Gudri, uz cilvēku orientēti, runājoši, strādīgi un neuzbāzīgi kompanjoni – tā par gludspalvainajiem kollijiem saka Olga Duduša.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko