Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ko darīt, kad sportošanai gribas atmest ar roku?

Lai cik apzinīgi un ar kādu prieku mēs sportotu, ikvienai reiz pienāk brīdis, kad pārņem slinkums vai apnikums un sportošanai gribas atmest ar roku. Uzzini, kādēļ tā notiek, kā no tā izvairīties un kas var palīdzēt saņemties nodarbības turpināt! Portālu www.sieviesuklubs.lv konsultē Vivido Gym trenere Viktorija Venclova.

Lai nezaudētu motivāciju sportot, labi, ja ir kāda draudzene, māsa vai mamma, ar kuru kopā šīs nodarbības apmeklēt.  

Arī tad, ja nav iespējas vai vēlme nodarboties ar sportošanu kopā, pozitīvi ir tas, ja otrs tajā var atbalstīt! „Piemēram, ja pati nodarbojies ar skriešanu, bet draudzene apmeklē deju nodarbības, viņa ar tevi var aprunāties par to, kā tev veicas, vai tu joprojām turpini sportot un, ja nē, tad viņa var būt tas cilvēks, kurš uzmundrina šajos grūtajos brīžos, kad skriešanai gribas atmest ar roku, un iedrošina turpināt,” pārliecināta Viktorija Venclova.  

Gadījumā, ja ar vienu fizisko aktivitāšu veidu nodarbojusies ilgstoši, piemēram, ilgu laiku esi dejojusi un apmeklējusi nodarbības pie viena pasniedzēja, tad ļoti iespējams, ka kaut ko gribas pamainīt.

Ja tā, trenere iedrošina drosmīgi izmēģināt kādas citas sportiskās aktivitātes. Turklāt noteikti vari pievērsties arī kam tādam, par ko vienmēr esi domājusi, ka šāda veida sportošana nepavisam nav domāta tev!

„Jebkurā gadījumā fiziskās aktivitātes ir ieteicams pamainīt, un ne tikai tādēļ, ka tās apnīk, bet arī tāpēc, ka mūsu ķermenis pie vienveidīgām kustībām pierod.

Tādēļ arī nevēlēšanās turpināt kādu noteiktu sporta nodarbību veidu var izpausties gan kā morāls apnikums, gan arī ķermenisks apnikums, neizjūtot redzamus rezultātus.

Ja ir iespējams apvienot, piemēram, apļa treniņu, kādu mēs piedāvājam šeit – Vivido Gym - ar skriešanu, peldēšanu, skrituļošanu vai braukšanu ar riteni (vai jebko citu, kas pašai vislabāk patīk), jo labāk!

Tad ne tikai būs iespējams sasniegt labākus rezultātus, bet varbūt arī panākt to, ka apnikums nerodas tik ātri, kā nodarbojoties tikai ar viena veida fiziskajām aktivitātēm,” pieļauj trenere Viktorija Venclova.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko