Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Ko dāvināt, lai prieks pašam un saņēmējam?

Dažkārt, atverot Ziemassvētku dāvanu, jāsecina - zemē nomesta nauda. Ko dāvināt, lai prieks pašam un saņēmējam? Lūk, trīs ieteikumi.

1. Vīrieši, ja vien nav domu nolasītāji, nekad neuzminēs, ko sieviete vēlas saņemt dāvanā. Viņiem nav pārliecības, ka zina, ko sieviete vēlas. Šāda bezpalīdzība un neizlēmība nav jāuztver kā šaubas, ko viņš jūt pret tevi. Viņš vienkārši ir vīrietis.

Lai liktu viņam saprast, ko vēlies, ideāls laiks sarunām ir kopīgas brīvdienas. Tas nenozīmē pateikt priekšā. Rīkojies viltīgāk. Pavisam "nejauši" iepin sarunā mīļākos veikalus, izmērus un cenas (dažādas). Galvenais, neradi sajūtu, ka sūti viņu iepirkties (ja arī tā ir). Būtu netaisnīgi un neinteresanti pateikt tieši, ko vēlies. Bet vairāki varianti, iespējams, dāvanas izvēli darīs vienkāršāku. Viņam ir jājūtas kā situācijas noteicējam, un nav svarīgi, kā esi panākusi, ka Ziemassvētkos dāvanā nesaņemsi tosteri.

2. Ziemassvētku brīvdienās ir ļoti liela iespēja, ka tiekat uzaicināti ciemos pie vecākiem, draugiem vai darba biedriem. Lai atstātu labu iespaidu, tukšām rokām ierasties nevajadzētu. Kā laba dāvana ziemā lieliski noder labs vīns. Bet izvēli nevajadzētu izdarīt steigā, jo vīns kā laba dāvana nederēs cilvēkam, kurš cīnās ar alkoholismu.

3.Dažkārt dāvanu saņemšanas prieks saplok mirklī, kad atveram iesaiņojumu. Nav tas, ko gaidījām. Tāpēc, pirms atvērt dāvanu, sirsnīgs ieteikums - neminēt, kas lācītim vēderā. Pat tad, ja tomēr dāvana nepatīk, smaidam no lūpām nevajadzētu nozust, un no visas sirds izteikts paldies! būs gandarījums dāvinātājam. Jā, smaidīt nav viegli, ja cerības nepiepildījušās, tāpēc, pirms atver, - iedomājies pašu sliktāko dāvanu. Smaidi un atceries, ka tev vēl ir dzimšanas diena.4

Padomi no cnn/living. Publicēšanai sagatavoja Inga Prodniece

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Slavenākie krējuma liķieri

No visai plašā emulsijas liķieru klāsta šoreiz vairāk pastāstīšu par slavenākajiem krējuma liķieru zīmoliem. Tiem visiem vienojošais – tos sāka ražot salīdzinoši nesen, jo bija nepieciešamas a...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko