Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Koncertbārā Laternu stundā - duets Musiqq un Dakota

Šonedēļ Rīgas koncertbārā Laternu stundā uzstāsies pazīstami pašmāju mūziķi – grupa Musiqq un kantrīmūzikas veterāni Dakota, informēja koncertbāra pārstāve Ilze Upīte.

Piektdien, 11. janvārī koncertbārā Laternu stundā uzstāsies duets Musiqq, ko veido divi liepājnieki - Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris. Kopš hita Abrakadabra, kas Musiqq pacēla uz popularitātes viļņa, ir pagājuši vairāki gadi, bet atslēdziņu uz savu klausītāju sirdīm puiši nav pazaudējuši, tieši otrādi – katrs jauns singls tiek gaidīts ar nepacietību. Tieši tādēļ gaidāmajā koncertā varēs dzirdēt ne vien kompozīcijas no Musiqq pirmā albuma Šī ir tikai mūzika, bet arī pašu jaunāko singlu ar nosaukumu Dari kā es.

Vakara turpinājumā 80. un 90. gadu labākos hītus atskaņos DJ Edgars Lazdiņš.

Sestdien, 12. janvārī uz koncertbāra skatuves kāps leģendārā grupa Dakota. Lai arī grupa tiek uzskatīta par kantrimūzikas veterāniem, grupas līderis, komponists, dziedātājs un ģitārists Edvīns Zariņš uzsver, ka Dakota nebūt neatskaņo tikai šo mūzikas stilu. „Mūsu kompozīcijās ieskanas arī roķīgākas notis, jūtama citu mūzikas stilu klātbūtne,” tā E. Zariņš. Savas pastāvēšanas laikā grupa izdevusi trīs albumus un radījusi tādas populāras kompozīcijas kā Dzeltenie aizkari un Kurtizāņu ugunskurs.

Patlaban top ceturtais studijas ieraksts, kas klausītāju vērtēšanai varētu tikt nodots jau šajā vasarā. „Koncertā izpildīsim pārsvarā savas oriģinālkompozīcijas – klausītāju iemīļotas un laika pārbaudi izturējušas,” solīja E. Zariņš.

Pie DJ pults – Edgars Lazdiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko