Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kristaps Ceplis: Cik maksā?

Senais teiciens "es neesmu tik bagāts, lai pirktu lēti" noteikti nav no gaisa grābts, un pamatojums tam arī ir. Man līdz šim nopietnākā saskare ar šīs frāzes patiesumu šķiet bijusi pērkot flīzes (http://tirgusdiena.lv/ lat/classified/comblog/ kristaps_ceplis/ 2008-03-07/ 2072). Turpinot uzsākto domu gribu piebilst, ka neesmu es arī tik bagāts, lai pārmaksātu. Te arī rodas jautājums - kāda ir patiesā preces cena un kā izvairīties no pārmaksas?

Šādas filozofiskas pārdomas mani pārņēma šonedēļ, kad iepirku iebūvējamo spoguli vannas istabai. Iepirkties man nepatīk un atrodot ko piemērotu un par šķietami normālu cenu esmu gatavs to pirkt daudz nedomājot...

Tātad, laikā, kad pirku flīzes būvniecības namā "Kurši" iejautājos arī par iebūvējamiem spoguļiem. Pārdevējs laipni atbildēja, ka tāda iespēja pastāv. Aptuveni uzmetu izmērus un šis teica - nav problēmu, pāris nedēļas un 30 Ls. Es padomāju, ka cena ir normāla un vienojāmies, ka tiklīdz būs skaidri zināmi vajadzīgie spoguļa izmēri braukšu to pasūtīt.

Pagāja laiks, izmēri kļuva zināmi un man attiecīgi ievajadzējās spoguli. Pa ceļam uz "Kuršiem" paziņu mudināts nobraucu pa Cēsu ielu, kur ieraudzīju spoguļu un stikla salonu "Saules deja". Apjautājos par spoguļu cenām, un izrādījās, ka man nepieciešamais izmērs 60x96 cm izmaksās 14 Ls! Uz pusi lētāk nekā Kuršos!!! Daudz nedomāju, spoguli nopirku un par "Kuršiem" aizmirsu :)

Tagad sēžu un domāju - uz kādām precēm vēl iespējams ietaupīt nepērkot pirmo, bet atrodot citu alternatīvu. Ja nu jums ir kādi ieteikumi, labu veikalu adreses - laipni lūgti ar šo informāciju dalīties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko