Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kristaps Ceplis: Flīzes man jau aknās sēž!

Atvainojos dārgajiem lasītājiem, ka pēdējā laikā nav sanācis biežāk ieblogot - visādi citādi darbi pa vidu maisās un traucē manu radošo izpausmi te. Tomēr, kā jau noprotat tā nav šī stāsta sāls. Uz šo brīdi varu pilnīgi nekautrējoties pateikt, ka man tās flīzes jau aknās sēž! Kā jau iepriekš bijāt pamanījuši, tad ar flīzēm diezko labi man nav veicies kopš sākta gala, jo nekādi nespēju iepirkt pareizo skaitu šo keramisko izstrādājumu, kā rezultātā nācās veikt papildu iepirkumu un flīzējamajām virsmām piemeklēt citādas krāsas flīzes, jo tādas flīzes kādas man bija vajadzīgas vairs nopirkt nevarēju.

Taču nepieciešamība sajaukt dažādu krāsu flīzes vēl nav tā lielākā nelaime. Tā patiesībā pilnīgi noteikti nav nekāda nelaime! Problēmas sākās ar to, ka es neticami "talantīgi" spēju nopirkt sliktas kvalitātes flīzes. Pirmkārt, to materiāls pēc flīzētāja vārdiem ir ļoti ciets un sagādā problēmas flīzi sagriezt. Otrkārt, daudzas flīzes esot līkas un šķības, tām atšķiras augstumi un dažai flīzei virsma veido kalnu, bet citai - ieleju. Vienu papildu iepirkto flīžu partiju jau norakstīju, bet citas tiks pielīmētas.

Aprunājoties ar paziņām secināju, ka ne es viens tāds neveiksminieks. Flīžu pirkšana esot gana nopietna nodarbe un meistari tur visādos leņķos pēta flīzi, lai saprastu der tā vai nē. Es visu darīju vienkārši - iepatikās un nopirku. Protams, nebija man baigi dārgās tās flīzes, tomēr uzskatu, ka ja jau reiz veikals ko tirgo, tad produktam jābūt normālam. Es flīzes pirku Kuršu namā. Kāpēc? Vienkārši tur atrados brīdī, kad vajadzēja flīzes. Biju runāt ar veikalu par nekvalitatīvo flīžu nomaiņu vai naudas izmaksu, tomēr tur tika apstāstīta sarežģīta procedūra, kādā veikals izskata pretenziju, tad sūta flīzi uz ekspertīzi, utt. Vienvārdsakot es nospļāvos un pilnīgi līkās flīzes izmetu, bet pārējās montēju virsū.

Citiem varu ieteikt būt uzmanīgākiem ar šo materiālu un, ja iespējams, uzaicināt pie pirkšanas kādu speciālistu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko