Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Lasvegasā darbu uzsāk paģiru ārstēšanas autobuss

Dž.Bērka interneta mājas lapā paģiru mocītajiem tiek solīta labsajūtas atjaunošana jau 45 minūšu laikā, lai atpūtnieki "varētu doties atpakaļ uz ballīti vai atkal justies normāli", ziņo news.com.au. Ārsta mājas lapa arī sludināts, ka laiks Lasvegasā nav jāzaudē tikai tāpēc, ka oficiants bārā jums iepriekšējā vakarā pārdevis par daudz dzērienu.
Priekš tiem, kuri šauj pār strīpu, atpūšoties Lasvegasā, savu darbību sācis īpašs mobilais paģiru ārstēšanas serviss, ziņo izdevums Las Vegas Review Journal.  

Uzņēmums Hangover Heaven ierīkojis īpašu autobusu, ar kuru pie paģiru mocītajiem indivīdiem dosies ārstu komanda, piedāvājot pacientiem pieslēgšanu pie sistēmas un toksīnu izvadīšanu no organisma. 

Djūkas augstskolu beigušais anesteziologs Džeisons Bērks ir kļuvis par šī servisa galveno ārstu, solot operatīvu klientu uzņemšanu un iespēju iziet dažādus ārstēšanas kursus. 

Par paģiru ārstēšanu interesentiem būs jāškiras no 90 līdz 500 ASV dolāriem. Par visefektīvāko uzņēmums sauc Glābšanas paketi, kas maksā 200 ASV dolārus un kurā ietilpst pieslēgšana pie sistēmas, kā arī pretiekaisuma medikamentu un zāļu pret vemšanu izsniegšana.

No 16.aprīļa Hangover Heaven sola klientus apmeklēt arī viņu viesnīcu istabiņās. Par šādu pakalpojumu būs jāšķiras no vismaz 500 dolāriem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko