Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Maestro sūta sveicienus

Vakar bija tāda saraustīta un īsti nesaprotama diena. Mēģinājums sākās vēlu, tad aizskrēju vēl pēdējā vizītē pie kakla ārsta, jo Kuldīgas koncertā biju pamanījusies saaukstēties un sāpēja kakls, bet nu jau gandrīz vesela;), būs labi.

Vakar režisors Revzins mani dresēja;) Mēģinājām „Me and Boby McGee” – manu dziesmu. Man tā likās, ka tur man viss skaidrs, bet, kad sāku mēģināt… Mjā, izrādās tur ir vēl daudz ko darīt - no malas profesionāls cilvēks ar svaigu aci pasaka lietas, par kurām līdz tam nedomāju. Prasa no manis vairāk sievišķības;)

Pēcpusdienā mēģināju „Noch” – tā ir vissmagākā no konkursa dziesmām, gan vokāli, gan emocionāli. Joprojām meklēju dziesmas dvēseli un ir tā, ka brīžiem es to sajūtu un tad skan, un brīžiem atkal viss kaut kur pazūd un pati nobīstos no savas balss..

Maestro Pauls caur Elitu (manu bosu) man atsūtīja sveicienus. Arī norūpējies par mani. Mazliet sabijos – varbūt kaut kas nav labi, ka viņš uztraucas – es jau nezinu, ko viņi tur aizkulisēs savā vidū runā..

Ar konkursantiem esmu draudzīga ar visiem. Viņi pret mani arī. Jo īpaši ukrainiete. Nu, ļoti aktīvi izrāda savas simpātijas. Līdz šim domāju, ka pati esmu spridzeklis, bet nu tie laikam mani ziemeļnieces priekšstati;) Visi apspriež Indonēzijas puiša izredzes – viņš tiešām ir tāds dabas bērns. Talants.

Vakar Elita atveda man kartiņas un tikko tapušo Jūrmalas dziesmu singlu – visas trīs dziesmas vienkopus. Tas, protams, ir tikai promocijas vajadzībām, bet vienalga forša sajūta – kaut kas apkopots, kaut kas pabeigts;) un vāciņam tieši šī brīža noskaņas bildi Guntars izvēlējies... Interesanti vai radio arī skan tās dziesmas? Man nav laika tagad paklausīties...


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko