Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Markus Riva kopā ar Aminatu publicē jaunu dziesmu

Latviešu mūziķi Markus Riva un Aminata iedziedājuši kopīgu dziesmu ar nosaukumu Last Dance, kuras autors ir Markus Riva, bet dziesmu producējis Kaspars Ansons.

Markus Riva un Aminata savstarpēji ir pazīstami jau daudzus gadus, kopā cīnījušies arī Eirovīzijas nacionālajās atlasēs. 2015. gadā abi tikās Supernovas finālā, kur Markus ar dziesmu Take Me Down piekāpās Aminatas hitam Love Injected.

"Man jau sen bija doma par duetu ar Aminatu, jo patīk viņas muzikālais koncepts un attieksme pret to, ko viņa dara. Veidojot savu jaunāko albumu sarakstīju dziesmu Last Dance, kura jau sākotnēji bija paredzēta kā duets ar Aminatu, bet laika trūkuma dēļ līdz albuma izdošanai mums neizdevās to ierakstīt kopā. Bet šobrīd dziesma ir ieguvusi savu īsto skanējumu, pateicoties Aminatas līdzdalībai un par to man ir liels gandarījums," par sadarbību stāsta Markus.

"Kad Markus piedāvāja man kopā ierakstīt dziesmu, es ar prieku piekritu, jo zināju, ka šis noteikti būs skaists, kvalitatīvs un interesants projekts, tieši tāds, kādi Markum ir bijuši līdz šim. Dziesma Last Dance man ļoti patika! Patika gan melodijas uzbūve, gan teksts, gan Kaspara Ansona mūsdienīgā aranžija. Esmu ļoti priecīga par šo sadarbību un nevaru sagaidīt brīdi, kad tā tiks atrādīta pasaulei," atzīst Aminata.

Procesu patīkamu darījis arī fakts, ka abi mūziķi sadarbojas ar Kasparu Ansonu - gan Aminatas dziesmas, gan arī vairākas dziesmas no Marka jaunā albuma I Can ir tieši Ansona roku darbs.

Abu mākslinieku daiļradē dueti nav tapuši bieži, taču Markus šogad izdevis veiksmīgu duetu arī ar ukraiņu dziedātāju Myata, kas kļuvis par lielu hitu Ukrainas radio stacijās.

Dziesma no 8. novembra pieejama arī digitālājās mūzikas straumēšanas vietnēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko