Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Nedēļas nogalē Rīgā - krāšņa dzīvnieku izstāde

16. un 17.martā Rīgā pirmo reizi tiek rīkots starptautisks dzīvnieku festivāls – izstāde Dzīvā planēta, informēja pasākuma rīkotāji.

Skonto halles apmeklētājus priecēs divas starptautiskas izstādes, kurās varēs aplūkot vairāk kā 500 kaķus un 1000 suņus, „lauku sētu“ ar mājdzīvniekiem. Festivālā varēs apskatīt arī ponijus, degunlāci, Āfrikas pundurežus, susurus un lamas. Būs arī īpašs „putnu dārzs“, kurā gozēsies pāvbaloži, sultāni, lūsbaloži, zīda vistiņas, sudraba fazāni un eksotiskie papagaiļi.

Apmeklētājiem būs pieejama arī mazo grauzēju kolekcija - kāmīši, žurciņas un smilšu peles, jūrascūciņas, Amerikas feretri, truši. Pirmo reizi festivāla norises vietā tiks uzstādīti arī jūras ūdens un saldūdens akvāriji.

Izstādi organizē Skonto halle, Latvijas kaķu mīļotāju asociācija Mooncat un Latvijas Kinoloģisko biedrību asociācija. Pasākumā piedalīsies arī viesi no Polijas, Krievijas, Somijas, Beļģijas, Vācijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas.

Divu dienu laikā tiks rīkoti arī dažādi konkursi, suņu šovs un modes skate, varēs aplūkot suņkopības vēstures izstādes materiālus un vērot netradicionālās suņu apmācības paraugdemonstrējumus.

Kaķu mīļotāji tiks aicināti turēt īkšķus par saviem favorītiem konkursā Best of best, viņi varēs arī vērot Burmas un Bengālijas kaķu paraugdemonstrējumu un iepazīties tuvāk ar retu kaķu šķirņu pārstāvjiem.

Improvizētā kinozālē noskatīties dažādus joku sižetus par dzīvniekiem. Par jautriem pārsteigumiem rūpēsies cirka mākslinieki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko