Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Noslēdzies aromātiskā Karija festivāls

Trešajā ikgadējā Karija gatavošanas un degustāciju vakarā, ko organizēja Lielbritānijas Tirdzniecības kamera Latvijā (LTKL), trīspadsmit komandu konkurencē pirmo vietu ieguva Silvijas Andernovica un Uves Zosara komandas Epikūrieši (The Epicurryeans) gatavotais Birmiešu cūkgaļas un zemesriekstu karijs (Burmese pork and peanut curry).

      Vairāk nekā  astoņdesmit pasākuma viesu varēja garšot 13 karijus ar garšīgiem un eksotiskiem nosaukumiem, ko gatavoja uzņēmumu pārstāvji un privātpersonas. Ar īpaši asu kariju cienāja restorāns Indian Raja. Visaugstāk žūrija novērtēja Epikūriešu komandas kariju, kur galvenās sastāvdaļas bija cūkgaļa, kokosriekstu piens, sarkanie čilli pipari, laima lapas un grauzdēti un sālīti zemesrieksti. Otro vietu ieguva Jura Naruna un Čārlza Vestvala (Charles Westall) komandas Koloniju atriebība I (Revenge of the Colonies I) gatavotais asais karijs ar riekstiem un sēkliņām Bise (The Shot Gun). Trešo vietu izcīnīja Dignas Čudares un Kristīnes Skripkauskas dueta Komanda Liesma (Team Flames) Veģetārais karijs ar dārzeņiem un mājas sieru. 

      Uzmanību!

      Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

      Seko mums

      Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

      Ziņas e-pastā

      Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

      LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

      Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


      Aktuāli

      Slavenākie krējuma liķieri

      No visai plašā emulsijas liķieru klāsta šoreiz vairāk pastāstīšu par slavenākajiem krējuma liķieru zīmoliem. Tiem visiem vienojošais – tos sāka ražot salīdzinoši nesen, jo bija nepieciešamas a...

      Interesanti

      Vairāk Interesanti


      Receptes

      Vairāk Receptes


      Dzīvnieki

      Vairāk Dzīvnieki


      Notikumi

      Vairāk Notikumi


      Cits

      Vairāk Cits


      Tehnoloģijas

      Vairāk Tehnoloģijas


      Zirnis joko

      Vairāk Zirnis joko