Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Padomi un nogurums

Pie manis bija iebraucis Andris Ērglis. Paklausījās mēģinājumā, kā dziedu. Šo to ieteica, bet neko tādu. Galvenais, lai es saglabātu savu “es” . Vakar mēģinājumu klausījās Guntars Račs. Mēs ar viņu daudz esam pie šī projekta strādājuši – gan dziesmu izvēlē, gan fonogrammu sagatavošanā un pie stila un tēla.

.. padomdevēju gan vienmēr būs daudz – nedrīkst ar to aizrauties... Jāpatur tikai tas, ko pati jūtu, ka tas man der, palīdz un atbilst manām iekšējām sajūtām.Sestdiena un svētdiena pagājusi vienos mēģinājumos. Nupat jūtams, ka visi ir paguruši – gan dalībnieki, gan režisors, gan menedžments. Jāgaida otrā elpa un šķiet, ka nav variantu – „Novaja Volna” sākas jau  šo otrdien:) Vakar  apciemoju Elitu dzimenītē, kura tradicionāli ir zem kodētā nosaukuma Mellužu vilnis:) _Dress code_ – basas kājas:), ugunskurā cepti kartupelīši, tomātzupa, pesto, šašliks – tik labi panašķēties ar ko citu – ne viesnīcas ēdienu.. Satiku arī savu Frīdi, kurš tur spēlēja karaoki. Forši satikt tādus draugus:) Es gan pēc mēģa atbraucu tik vēlu, ka Lauris un Mārtiņš, un citi Mellužu viļņa dalībnieki nesagaidīja:( Nekas – citugad uzdziedāsim kopā. Man šovasar prioritāte – Jaunais Vilnis:) Gribētos veiksmīgi nostartēt – tā lai pašai un visiem prieks!:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Slavenākie krējuma liķieri

No visai plašā emulsijas liķieru klāsta šoreiz vairāk pastāstīšu par slavenākajiem krējuma liķieru zīmoliem. Tiem visiem vienojošais – tos sāka ražot salīdzinoši nesen, jo bija nepieciešamas a...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko