Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Par 17 latiem piedāvā divu minūšu lidojumu ar Džekija Čana dublieriem

No 18. līdz 27.maijam Jelgavas vēja tunelī notiks Džekija Čana nedēļa. Tās laikā katram klientam būs iespēja lidot filmēšanai speciāli sagatavotajā tunelī, kas ieies pasaules kino industrijas vēsturē ar aizraujošām gaisa cīņām un Džekiju Čanu galvenajā lomā. Ar visiem lidotgribētājiem strādās tie paši lidošanas instruktori, kas trīs nedēļu garumā gan apmācīja, gan arī daudzās ainās dublēja slaveno aktieri, ziņo Zemgales Ziņu portāls zz.lv.

Aerodium pārstāve Līga Gablika skaidro, ka divu minūšu lidojums tunelī izmaksās 17 latu. Tāpat ar instruktoriem būs iespēja tikties klātienē, lai uzzinātu par filmēšanas aizkulisēm.

"Man ir liels gods, ka bija iespēja dublēt Džekiju Čanu dažādās lidošanas epizodēs. Apbrīnojama ir viņa personīgā pieredze, labsirdīgā daba un viņa gadiem neraksturīgā fiziskā izturība un kustīgums. Tomēr darbs nebija no vieglajiem. Astoņpadsmit dienas pēc kārtas strādājām no agra rīta līdz vēlam vakaram. Čans bija ļoti prasīgs pret sevi un visu komandu, lai filmēšana izdotos lieliska," komentēja Džekija Čana dublieris un Aerodium instruktors Kaspars Rums.

Jāatgādina, ka no no 18.aprīļa līdz 8.maijam Jelgavas vēja tunelī tika filmēta epizode no jaunākās Džekija Čana filmas Ķīniešu zodiaks. Filmēšanā piedalījās un Latvijā viesojās arī pasaulslavenais Honkongas aktieris, režisors un kaskadieris Džekijs Čans. Filma pirmizrādi piedzīvos šā gada 12.decembrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko