Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Paziņoti Positivus festivāla I love you skatuves mākslinieki

Positivus festivālā šī gada jūlijā uz I love you skatuves kāps nevien The Sound Poets un Alise Joste, bet arī projekta Eskimo mūziķi un virkne igauņu viesu - Mimicry, Zebra Island un Sibyl Vane

Uz festivāla I Love You skatuves šogad atgriezīsies talantīgā dziesminiece Alice Joste, kas Positivus pirmo reizi uzstājās 2010.gadā. Mūziķes sniegumu raksturo melanholiski plūstošās melodijas, romantiski maigs un vientulīgi skumjš skanējums.

Pirmo reizi Positivus festivālā uzstāsies daudzsološais un talantīgais lietuviešu solo mākslinieks Markas Palubenka, kurš, pēc atdalīšanās no grupas Grim City, ir izlaidis mini albūmu love, jazz and the devil, kā arī dzīvās uzstāšanās EP un video klipu kompozīcijai Jazz.

Projekts Eskimo, kurš uzstāsies uz I love you skatuves pirmo reizi, savukārt muzicē indie-electro-pop stilā. Viņi papildinās festivāla viesu buķeti ar savu sintētiski elektronisko skanējumu un izteikti sievišķīgo vokālu. Eskimo šogad plāno laist klajā savu pirmo EP, kā arī aktīvi koncertēt.

Ekspresīvais, radošais un dinamiskais elektroniskās mūzikas duets Mimicry savukārt ļaus izjust ballītes noskaņojumu. Mimicry mūzika apvieno electroclash, psihodēliska tehno un garāžas roka iezīmes. Pagājušais gads duetam bija īpaši veiksmīgs, gūstot lielu uzmanību Tallinas mūzikas nedēļā, kā arī sniedzot koncertus vairākās Eiropas valstīs.

Grupas Zebra Island sapņaino mūzikas skanējumu pārliecinoši papildina ekstravertās Helīnas Risti vokāls. Grupas kodolu veido komponists Rasmuss Lills, kurš alternatīvās mūzikas aprindās zināms arī kā grupas Kosmofon dalībnieks. Savā skanējumā Zebra Island tiek salīdzināta ar M83, Beach House un School of Seven Bells

Sibyl Vane ir jaunatklājums igauņu mūzikā. Grupa, kas līdz šim ir bijusi mazāk zināma, jo aktīvi uzstāties sāka vien 2011. gadā, savu mūziku raksturo kā roka, blūza un popa sajaukumu. Īpašu noskaņu Sibyl Vane koncertiem piešķir vokālistes un ģitāristes Helēnas Randlahtas melanholiskais dziesmu izpildījums.

Kā zināms, 20.un 21.jūlijā Salacgrīvā notiekošajā festivālā savu dalību jau apstiprinājuši tādi mūziķi kā Keane, The Vaccines, Instrumenti, King Charles, Friendly Fires, SBTRKT live, Ewert And The Two Dragoons, Jamie N Commons, Lucy Rose, Vondelpark, Givers un Cashier No.9.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 26.04.2024.

Ak, šī šausmīgā vēlme rakstīt dzejoļus, kad tava poētiskā talanta virsotne ir atskaņas "mīlēt – kremēt".

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko