Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Pazīstami mūziķi aicina uz Ziemassvētku koncertu Es skaistu vietu zinu

Latvijas Nacionālās operas soliste Evita Zālīte, mūziķi Marts Kristians Kalniņš un Valts Pūce, kā arī aktieris Artis Robežnieks 13.decembrī plkst. 19.00 Dobeles Evaņģēliski luteriskajā baznīcā aicina uz īpašu Ziemassvētku koncertu Es skaistu vietu zinu, informēja Sandis Mohovikovs, pasākuma producents.

"Ja Tu neesi viens, ceļš vienmēr šķiet īsāks. Iesim kopā šo lai arī tumšo, tomēr skaisto ceļu līdz Ziemassvētkiem. Lai gaisma un siltums Jūsu mājās, lai miers un mīlestība sirdīs", aicina Dailes teātra aktieris Artis Robežnieks

Koncertprogrammā Es skaistu vietu zinu varēs baudīt gan skaistākās komponista Valta Pūces dziesmas Es skaistu vietu zinu, Ziemassvētki baltajās mājās, Bāreņa lūgšana, Tik klusa un svēta, Ir spožums kāds tuvāks, Nosalušais sunītis, gan tradicionālās Ziemassvētku dziesmas Kas ir šis bērns, Ne šūpulī greznā, Jūs ticīgie nāciet, Pār mazo ciemu ielejā, Es skaistu rozīt zinu un citas. Koncertā gaidāms arī īpašs pirmatskaņojums.

"Es ticu mūžīgai apsnigšanai, es ticu saulgriežu sniegam, es ticu Ziemassvētku brīnumam, kuram katra dvēselē ir jāienāk, aicinu būt kopā ar mums koncertos, lai piedzīvotu svētku noskaņu un izdziedātu skaistākās Ziemassvētku melodijas," pauž Marts Kristians Kalniņš.

Pie klavierēm koncertā būs komponists Valts Pūce, savukārt ģitāras pavadījumu nodrošinās Ilze Grunte. Visām koncertprogrammā iekļautajām dziesmām radīti jauni aranžējumi. Klausītāji koncertā varēs dzirdēt ne tikai klavieres, ģitāru, bet arī blokflautas skaņas kā arī Marta Kristiana izpildījumā ieskanēsies oboja.

"Ziemassvētki man nozīmē pāri plūstošu, bērnišķīgu prieku un pateicību par iespēju dzīvot šo dzīvi. Dziedot baznīcās es svinu Kristus dzimšanas Brīnumu, kuru nevar saprast, bet katru gadu var no jauna piedzīvoju kopā ar savas mīļas Latvijas cilvēkiem," atzīst Evita Zālīte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 19.04.2024.

Eskalatorus izdomājuši vārguļi, kas nespēja kāpt augšā vai lejā pa kāpnēm bučojoties.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko