Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pazīstami mūziķi uzstāsies Imanta Ziedoņa fonda rīkotajā pasākumā

15. un 16.decembrī Latvijas Dzelzceļa muzejā, Rīgā, uz muzikālu notikumu _Viegli, draugi un Tu! _ar Latvijā pazīstamu mūziķu piedalīšanos aicina Imanta Ziedoņa fonds Viegli, informēja fonda pārstāve Baiba Zvaigzne.

Pasākuma galvenais uzsvars tiks likts uz kopā būšanu - lai kopīgi darbojoties ieraudzītu vienkāršas lietas neparastā gaismā. Par pasākuma muzikālo daļu rūpēsies mūziķi, kuri piedalījušies mūzikas albuma Viegli ierakstā - Renārs Kaupers, Kārlis Kazāks, Jānis Strapcāns, Jānis Holšteins - Upmanis (Goran Gora), Māra Upmane - Holšteine, Raimonds Gusarevs (El Mars) un citi. Muzikālo daļu papildinās īpaši draugi - viesmākslinieki. Pasākuma režisors - Kaspars Zvīgulis.

Visi pasākuma ieņēmumi tiks ziedoti Imanta Ziedoņa fonda Viegli mērķu īstenošanai. Kā zināms, fonds 2013.gadā gatavojas plaši atzīmēt dzejnieka 80.gadu jubileju, turpināt labiekārtot dzejnieka mājas Dzirnakmeņi, veidojot tās par radošuma centru, kā arī - atbalstīt jaunos talantus Latvijā.

15.decembrī pasākums tiks rīkots plkst.19.00, savukārt 16.decembrī Viegli, draugi un Tu! sāksies plkst.18.00. Organizatori apmeklētājus aicina līdzi ņemt draugu adreses Ziemassvētku pasta sūtījumiem, grāmatas maiņas bibliotēkai ,nedaudz skaidras naudas kārumiem un vieglu garastāvokli.

Biļetes uz pasākumu no 7.decemba iespējams iegādāties portālā www.ekase.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko