Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Pēc skatuves sagrūšanas un viena cilvēka bojā ejas atceļ Radiohead koncertu

Sestdien populārās grupas Radiohead koncerts Kanādā ticis atcelts pēc tam, kad uzstādīšanas laikā sagruvusi koncerta skatuve, nogalinot vienu cilvēku un ievainojot trīs, ziņo ārzemju mediji.

Aptuveni 30 gadus vecais vīrietis miris notikuma vietā – zem sagruvušās skatuves, savukārt 45 gadus vecs vīrietis ar nopietnu galvas ievainojumu ticis nogādāts slimnīcā, ziņo izdevums Herald Tribune. Divi citi ievainotie saņēmuši medicīnisko aprūpi notikuma vietā.

„Viņi nodarbojās ar skatuves uzstādīšanu, kad tās augšējā daļa sagruva un uzkrita viņiem virsū,“ informēja policijas pārstāvis Tonijs Vella. „Diemžēl bija četri cietušie. Pārējie cilvēki, dzirdot skatuvi gāžamies, aizskrēja projām,“ notikušo skaidroja policijas pārstāvis.

Gaidāmā Radiohead koncerta biļetes, kuru pēc notikušā nelaimes gadījuma grupa atcēla, bija pilnībā izpārdotas – proti, aptuveni 40 000 grupas fanu un atbalstītāju Toronto bija plānojuši vērot grupas uzstāšanos.

Lai arī skatuve sagruva ap plkst.16.00 pēcpusdienā, arēnā un tās apkaimē jau bija pulcējušies daudzi grupas fani, kuri gaidīja grupas uzstāšanos, kurai bija jāsākas plkst.21.30. Pēc skatuves sagrūšanas policija cilvēkus no notikuma vietas evakuēja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko