Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Perfektai labsajūtas formulai ar diviem elementiem var izrādīties par maz

Visas labās un sliktās, visas kārtīgās un mazliet neķītrās, visas cacīgās un vienkāršās, visas augstās un masu kultūras baudītājas, VISAS meitenes zina, ka šodien Latvijā sāk rādīt mūsu filmu Sekss un lielpilsēta. Un, lūdzu, atstāsim puišus, vīriešus un lieliskos pavadoņus vismaz vienu piektdienas vakaru mājās vai draugu ziņā! Lai dzīvo meiteņu vakars, kokteiļi, kokteiļkleitas, kokteiļklietām piemērotas augstpapēdenes, bet STOP… ko darīt, ja negribas atmest domu par veselīgu dzīvesveidu vai vienkārši filmas slavinātais Cosmopolitan tev negaršo? Galu galā te ir Rīga, nevis Ņujorka un, iespējams, atšķiras ne tikai lielpilsēta, bet arī tās dzērieni? Turklāt pirms vakara kokteiļa, vienalga vai tā būtu Margarita vai Mohito, taču ir lērums citu kokteiļu, ko var dzert visu dienu.

Vielmaiņas motors


Ja tu gribi, lai tava vielmaiņa darbojas tikpat ātri kā Samantas jaunais mersedess, ar ko viņa mēro ceļu uz jauno dzīvesvietu Losandželosā, atceries, ka ikdienā jālieto pietiekami daudz šķidruma. Tu jau zini, ka organisms ilgstoša izsalkuma gadījumā ieslēdz taupības režīmu un kalorijas, līdzīgi ir ar šķidrumu, bet galvenais iemesls, kam vajadzētu tevi motivēt uzņemt pietiekami daudz ūdens (kas ir visu dzērienu galvenā sastāvdaļa) - ūdens piedalās gandrīz visos vielmaiņas procesos un bez tā ķīmiskajām reakcijām vienkārši nenotikt paredzētajā veidā un laikā.

Kokteilis nr.1

Vielmaiņu rosinošām brokastīm Londonas Third Space medicīnas centra dietologi iesaka šādu kokteili:

400 ml piena (vislabāk ar pazeminātu tauku saturu)

½ glāze jebkādu ogu, kas tev labāk garšo

1 kivi

1 ēdamkarote linsēklu

Visas sastāvdaļas ieliec (ielej) blenderī, nospied pogu Start un pusminūtes laikā viss būs gatavs.

Ja kokteilis vienai liekas par lielu, protams, vari dalīties ar savu misteru Lielisko, taču šis kokteiļa izmērs lieliski derēs steidzīgajām, kam vienkārši nav laika vairāk neko uzkost, vārīt putras vai gatavot omletes, taču negribas ēst saldinātās brokastu pārslas.

Kokteilis nr.2

Šis dzēriens ļoti garšos tavām smadzenēm, turklāt sastāvdaļas nav problēmu turēt darba ledusskapī. Ja darbā nav pieejams blenderis, vari atnest no mājas jau gatavu kokteili vai vienkārši iegādāties mazo rokas mikseri, kas turpmāk būs tavas darba maltītes sabiedrotais.

100g svaigu vai saldētu melleņu vai upeņu

50g svaigu vai saldētu aveņu

100ml apelsīnu vai ananasu sulas

50g vaniļas jogurta (vislabāk ar pazeminātu tauku saturu)

pāris ledus gabaliņu

Visas sastāvdaļas, izņemot ledu sablendē. Protams, ja tev ir labas kvalitātes blenderis ar ledus smalcinātāju, vari vispirms sasmalcināt ledu, ielikt glāzē un pēc tam sajaukt pārējās sastāvdaļas un pievienot gatavajam dzērienam. Interesanti, ka šī kokteiļa recepti atradu vīriešiem domātajā izdevumā Men"s Health, taču es tiešām nepazīstu daudz vīriešu, kas būtu gatavi paši sev darba laikā blendēt ogas, tam visam pievienojot arī jogurtu, kas daudzu acīs vispār skaitoties sieviešu ēdiens.

Kokteilis nr.3

Parasti kokteilis numur trīs satur vismaz vienu grādīgu sastāvdaļu, bet ir taču reizes, kad dzert negribi/nevari/nedrīksti. Tāpēc trešais kokteilis satur pietiekami daudz ogļhidrātu, lai tu būtu labā omā, turklāt ar apziņu, ka rūpējies par veselību, jo linsēklas satur sirdij draudzīgās omega 3 taukskābes.

50g svaigu vai saldētu melleņu (var lietot arī upenes)

50g svaiga mango

100 ml apelsīnu vai ananasu sulu

pāris ledus gabaliņus vai sasmalcinātu ledu

Visas sastāvdaļas… pilnīgi pareizi!… sajauc ar blenderi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko