Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Publicēta otrā dziesma no topošā albuma, kas būs veltīts Mārtiņam Freimanim

Radiostacijās nonācis otrais ieraksts no maijā gaidāmā Mārtiņam Freimanim veltītā dziesmu albuma Mans draugs - Mārtiņš Freimanis, kuru ieskaiņojusi grupa Labvēlīgais tips sadarbībā ar dziedātāju Elzu Rozentāli.

Jau ziņots iepriekš, ka šī gada maijā kompānija MicRec sadarbībā ar Mārtiņa Freimaņa fondu plāno izdot Mārtiņam Freimanim veltītu dziesmu albumu Mans draugs - Mārtiņš Freimanis, kurā savas versijas par pirms septiņiem gadiem pāragri mūžībā aizgājušā dzejnieka un mūziķa dziesmām, ierakstījušas grupas Rīgas Modes, Musiqq, Labvēlīgais tips un Elza Rozentāle, Līvi, Z-Scars, Refleksija un tādi izpildītāji kā Lauris Reiniks un Rūta Reinika, Artūrs Gruzdiņš, Aija Andrejeva, Olga Rajecka, Katrīna Bindere un Kārlis Būmeisters.

Kā pirmā pie klausītājiem pirms nedēļas nonāca grupas Rīgas Modes versija dziesmai Redz kā tu ar mani!, bet pagājušajā piektdienā radiostacijās nonāca jau otrais ieraksts, grupas Labvēlīgais tips un dziedātājas Elzas Rozentāles kopdarbs, dziesma Bums. Ieraksta producēšanā iesaistījās arī pieredzējušie producenti Lotars Lodziņš un Jānis Kalve.

Dziesmas Bums oriģinālā versija bija iekļauta grupas pirmajā oficiālajā albumā Putni, kurš nāca klajā 1998.gadā un bija pirmais, sadarbībā ar MicRec izdotais albums.

"Mārtiņš bija mūsu draugs, tāpēc mēs ne mirkli nešaubījāmies par to, vai piedalīties šī veltījumu albuma tapšanā," atzīst grupas Labvēlīgais tips mūziķi.

Paralēli albuma sagatavošanas darbiem, publicēšanai tiek gatavota arī Daigas Mazvērsītes grāmata par Mārtiņu Freimani, kurā būt atrodami līdz šim nezināmi fakti par Mārtiņa dzīvu, draugu atmiņu stāsti un fotogrāfijas.

Vairāk par Mārtiņa Freimaņa fondu varat sameklēt fonda mājas lapā - www.mff.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko