Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Rīgā atvērts jauns Vakcinācijas centrs

Rīgā  atvērts jauns Vakcinācijas centrs. Vakcinācijas centrs atklāts šonedēļ Rīgā, Bruņinieku ielā 20, nodrošinot interesentiem iespēju saņemt visas Latvijā reģistrētās potes, to skaitā, vakcīnas kas nav pieejamas ģimenes ārstiem, piemēram, ceļotāju vakcīnu. "Lai pie mums saņemtu vakcīnu, nav nepieciešams speciāls ģimenes ārsta nosūtījums, turklāt arī mūsu centrā ir speciālisti, kas var sniegt konsultācijas," skaidro centra vadītāja Ārija Stalbova.

Šobrīd aktuālākās, speciālistu rekomendētās un iedzīvotāju pieprasītākās ir ceļojumu vakcīna, pretgripas vakcīna, A un B hepatīta vakcīna, kā arī vakcīnas pret ērču encefalītu un dzemdes kakla vēzi. 

Apmeklētajiem uz vietas iespējams saņemt drukātus materiālus – bukletus, informāciju – par pieejamajām vakcīnām, lai, izvērtējot savu dzīvesveidu un konsultējoties ar ārstu/terapeitu, apzinātu nepieciešamākās vakcīnas.

Vakcinācijas centrs piedāvā arī izbraukuma vakcinēšanu, dodoties pie darba kolektīviem un veicot vakcināciju darba vietās vai mājās. "Klienti to novērtē, jo tas ļauj ietaupīt laiku un līdz ar to arī naudu, kā arī darba devējiem tas dod pārliecību par savu darbinieku veselību," norāda  Ā.Stalbova: "Tāpat esam izstrādājuši arī precīzu datu bāzi, ar kura palīdzību iespējams sekot līdzi ikviena klienta vakcinēšanās vēsturei un informēt viņu par nākamās potes nepieciešamību."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko