Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Rīgā uzstāsies pasaulē iekārojamākie dejotāji Chippendales

28. septembrī Rīgā, klubā Studio 69 uzstāsies pasaulē iekārojamākie dejotāji Chippendales, informē aģentūra _Makroconcert._ Chippendales sastāvā, veicot stingru atlasi, vienmēr tikuši pieņemti tikai labākie no labākajiem. Nevainojami ķermeņi, līdz sīkākajai niansei izstrādātas kustības, iekvēlinoša mūzika, pieticīgi tērpi un simtprocentīga vīrišķība – tas viss sagaida skatītājas arī Chippendales šī gada turnejas šovos.

12 trupas dalībnieki ir ļoti dažādi, gluži kā šokolādes konfektes asorti kārbā, tādēļ acij un sirdij tīkamu vīrieša tipu Chippendales puišu vidū atradīs pat visizvēlīgākā šova apmeklētāja un vakara noslēgumā ar savu favorītu varēs arī nofotografēties.Katru gadu miljoniem aizrautībā mirdzošu acu vēro Chippendales dejotāju uzstāšanos visā pasaulē. Gan Amerikā, gan Eiropā un pat Āfrikā viņu šovs vienmēr sagaidīts ar ovācijām un sajūsmu.Biļetes uz Chippendales šovu 28. septembrī Rīgā, klubā Studio 69 nopērkamas visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko