Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Rollbar

Par Ķīšezera Rollbar gan būtu vajadzējis rakstīt vasaras sākumā, tomēr šis nav nostalģisks atskats, jo bārs darbojas arī rudenī. Pirmām kārtām aktuāls sērfotājiem, Rollbārs ir viena no retajām Rīgas vietām ezermalā, kur sagaidīt saullēktu, skanot mūzikai, dzērienu un draugu kompānijā, pat ja neesi uz tu ar ūdenspriekiem.

Nokļūšana tur (cauri Mežaparkam) sagādā zināmu piepūli, bet ir tā vērts. Ērtāk ir braukt ar mašīnu vai velosipēdu. Attiecīgi tas - vismaz teorētiski - liedz pārmēru lietot alkoholu un ļauj nakti izjust skaidrāk. Brauciens ar riteni (varbūt kabrioletu?) atpakaļ no rīta uz centru pa tukšajām ielām ir viena no spirdzinošākajām sajūtām.

Sēžot uz bāra terases ezermalā, pirmajā brīdī ir sajūta, ka neesi gluži pie Ķīšezera, bet kādā siltākā vietā, jo izklaides vietas pie ūdenskrātuvēm šajā pilsētā aizvien ir neierastas. Tikai koku aprises uz ugunīgi rietošās/austošās saules fona atgādina, ka neesi viņpus ekvatora. Kā arī ziemeļu nakts drēgnums, taču pret to bārā dod pledus. Novērojām, ka ir arī citi veidi, kā saglabāt siltumu. Uzmanību uz saullēkta fona pievērsa kustīgs pāris uz soliņa starp terasi un ezermalu, kas bija ieslīdzis baudkārā romantikā kā no 80.gadu tropiskās idilles plakātiem. Bet tas nevienu īpaši netraucēja, kā šķita - vismazāk viņus pašus…

Sērfotāju bāri, gluži kā slēpošanas centri, lai kur arī pasaulē būtu, tiek veidoti pēc līdzīgas estētikas. Valda labs, atslābināts garastāvoklis, interjerā dominē koka apdare un sērfošanas dēļi, ūdens virzienā - stikla siena. Mūziku spēlē dīdžeji, un tie, cik novēroju, iemīlējuši groove, disco, house un citus "siltus" stilus. Arī ēdienu var dabūt siltu visu nakti, tā ka nav jāņem līdzi sviestmaizes. Pats gan neesmu tur ēdis, taču dzērieni garšo normāli. Visvairāk no Rollbāra, protams, spēj izdabūt, ja esi sērfotājs. Tad vari tur pavadīt ne vien nakti, bet arī dienu. Taču, pat braucis tur tikai iedzert, atslīgdams krēslā ar skatu uz ezeru, varēsi baudīt labu noskaņu un veldzējošu ainavu.

***

Rollbar

A.Sakses iela 19a

Darbdienās no plkst.11 līdz 20/21, piektdienās un

sestdienās no plkst.11 līdz pēdējam apmeklētājam

interjers HHHHH

atmosfēra HHHHH

apkalpošana HHHHH

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko