Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Šona Pena rīkotajā labdarības izsolē saziedo četrus miljonus Haiti atbalstam

Holivudas aktiera Šona Pena rīkotajā labdarības izsolē _Friends Help Haiti _daudzi aktieri un sabiedrībā pazīstami šajā nedēļas nogalē saziedoja četrus miljonus ASV dolāru, ziņo ārzemju mediji.

Uz Š.Pena rīkoto pasākumu, kura mērķis bija savākt līdzekļus Haiti atbalstam, ieradās tādi pazīstami aktieri kā Ričards Gīrs, Džūlija Robertsa, Leonardo di Kaprio, Rīza Viterspūna, Pamela Andersone, Eva Longorija, Bredlijs Kūpers, Tims Robins, Melānija Grifita, Mels Gibsons, Džeremijs Airons, mūziķis Džons Bon Džovi un daudzi citi. Pasākumu apmeklēja arī bijušais Haiti premjers Žanmakss Belerive.

Pirms izsoles, kura bija pasākuma centrālais notikums, Š.Pens uzrunāja klātesošos, aicinot viņus sniegt ieguldījumu Haiti atjaunošanā pēc postošās zemestrīces, kas 2010.gada 12.janvārī nogalināja 316 000 cilvēku. „Ja tu vari atļauties šovakar būt šeit sasmaržojies, tad tu vari atļauties piesolīt naudu par pāris no šīm lietām,“ pavēstīja aktieris.

L.di Kaprio un R.Viterspūna izsolē solīja sešciparu summas par iespēju pavadīt dienu ar bijušo ASV prezidentu B.Klintonu vai apmeklēt zīmola Armani modes skati. Vairākus tūkstošu dolāru par medicīniskās palīdzības sniegšanu Haiti un gružu novākšanu solīja arī citi pasākuma viesi.

„Mēs noteikti to atkārtosim. Šogad daudz darba jāpadara, bet mēs sāksim domāt par nākamā gada pasākumu jau rīt,“ pasākuma noslēgumā izdevumam Woman’s Wear daily solīja Š.Pens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas un Šveices tresteri

Vīnogu izspaidu brendiju tradīcijā lielu ieguldījumu devuši ne tikai grapas meistari Itālijā. Šos destilātus attīstīt centušies ne tikai vācieši, bet arī šveicieši un austrieši.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko