Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Springstīna un Makartnija uzstāšanos aprauj pusvārdā

Koncerta organizatori Londonas Haidparkā pusvārdā aprāvuši Brūsa Springstīna un Pola Makartnija uzstāšanos, jo mūziķi pārsnieguši atļauto koncerta ilgumu, ziņo ārzemju mediji. Šāda koncerta rīkotāju rīcība izsaukusi lielu skatītāju un mūziķu sašutumu. B.Springstīna organizētajā koncertā sestdien uzstājās virkne zvaigžņu – E Street Band, Toms Morello no Rage Against The Machine, kā arī Džons Fogertijs.

Taču B.Springstīns līdz koncerta beigām bija pataupījis galveno pārsteigumu – duetu ar P.Makartniju. Kopā ar leģendārās grupas The Beatles dalībnieku izpildot dziesmu Twist and Shout, B.Springstīns un P.Makartnijs tikuši aprauti pusvārdā, jo koncerta organizatori atslēguši skaņu viņu mikrofoniem un skaņas pastiprinātājiem. Šādi organizatori rīkojušies tāpēc, ka trīsarpus stundas ilgušais koncerts bija pārsniedzis ar pilsētas vadību saskaņoto pasākuma ilgumu – bija paredzēts, ka koncerts ilgs tikai līdz plkst.22.30. Lai arī 80 tūkstošu skatītāju pūlis pieprasīja, lai mikrofoniem tiktu atkal pieslēgta skaņa, bet mūziķi nodziedāja dziesmu līdz galam, organizatori savu lēmumu nemainīja. Koncerta rīkotāji Live Nation nedēļas nogalē izplatīja paziņojumu, ka viņiem bijis patiesi žēl apturēt mūziķu uzstāšanos “pašās koncerta beigās”, taču koncerta garumu esot noteikušas vietējās varasiestādes, “rūpējoties par sabiedrības veselību un drošību”.

Virkne pazīstamu mūziķu izteica savu sašutumu par aprauto sestdienas koncertu. Grupas E Street Band dalībnieks Stīvens van Zandts savas dusmas izgāza sociālajos medijos. "Vai poličiem nav nekas nopietnāks darāms? Lai viņi labāk iet un ķer noziedzniekus, nevis sačakarē labu vakaru 80 000 cilvēku,” mūziķis tvītojis sociālajā tīklā Twitter.

Līdz šim koncertu rīkošana pašā Londonas sirdī – Haidparkā – esot radījusi lielas nesaskaņas starp pilsētas vadību un parka tuvumā dzīvojošajiem. Ņemot vērā iedzīvotāju sūdzības par troksni, pilsētas vadība nolēmusi atļauto koncertu skaitu gada laikā samazināt no 13 līdz deviņiem koncertiem. 2013.gadā pašvaldība iecerējusi ierobežot arī koncertu apmeklētāju skaitu – no 80 tūkstošiem līdz 65 tūkstošiem, ziņo izdevums New York Post.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko