Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Televīzijas šova vadītāja: Heidijas Klumas jaunā dēka ir pretīga

Kāda amerikāņu televīzijas šova vadītāja, ēterā apspriežot pazīstamās modeles Heidijas Klumas jaunās attiecības, nosaukusi modeles dēku par pretīgu.

Kā zināms, gada sākumā pazīstamā 39 gadus vecā modele Heidija Kluma un dziedātājs Sīls paziņojuši, ka nolēmuši šķirt septiņus gadus ilgušo laulību. Nesen H.Kluma citā televīzijas šovā atklājusi, ka viņa sākusi attiecības ar savu miesassargu – Dienvidāfrikā dzimušo Mārtinu Kirstenu.

(Viņš - miesassargs) pie Heidijas ģimenes ir strādājis četrus gadus. Sīl, tu zini, ko tas nozīmē – un ne jau tikai tad, kad tevis nebija pilsētā,“ Vendija Viljamsa paziņojusi savā šovā. „Es nedomāju, ka tās ir jaunas attiecības,“ uzsvērusi televīzijas šova vadītāja.

Viņa arī norādījusi, ka jau sen nav savā programmā apspriedusi nepareizas attiecības. „Man sāp, ka jāziņo par attiecībām, kurās, līdzīgi kā šajās, sievietei nav taisnības,“ paziņojusi V.Viljamsa. Viņa uzsvēra, ka H.Klumas un Sīla attiecības jau pašā sākumā nav veidotas pareizi – proti, Sīls ar H.Klumu sācis draudzēties tad, kad viņa gaidījusi bērnu no cita vīrieša.

V.Viljamsa uzsvēra, ka tas būtu tikai taisnīgi, ja Sīls tiesā pieprasītu daļu no H.Klumas īpašuma. „Es nezinu, cik vērts esi tu, bet viņai ir turīgāka. Tev pienākas puse,“ sacīja V.Viljamsa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko