Ķiršus noskalo un izņem kauliņus. Tomātus noblanšē, noņem miziņas un sadala gabalos. Sīpolus un ķiplokus nomizo un sasmalcina. Čili noskalo, izņem sēklotni un sarīvē vai smalki sakapā. Visas sastāvdaļas, izņemot cukuru, katlā uzvāra un, nepārtraukti maisot, turpina vārīt 15 minūtes. Pievieno cukuru un turpina vārīt vēl 5 minūtes. Noņem no plīts un uzmanīgi nosmeļ putas. Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.
Vasaras čatnijs
Vajadzēs:500 g skābo ķiršu, 500 g tomātu, 2 sīpolus, 1 nelielu ķiploku, 0,5 svaiga sarkanā čili, 125 ml balzamiko etiķa, 1 tējkar. sāls, 1 tējkar. melno piparu, 500 g Dansukker ievārījuma cukura.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.