Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Verona – vieta, kur apprecēties

No jūnija Itālijas pilsētā Veronā tā dēvētais Džuljetas balkons ir atvērts laulību ceremonijām. XIII gadsimta savrupmāja, kas piederējusi Kapello ģimenei – uzskatīta par Kapuleti ģimeni no Viljama Šekspīra traģēdijas Romeo un Džuljeta –, daudzus gadus bijusi svētceļojuma galamērķis mīlētājiem no visas pasaules.

Tagad Veronas municipalitāte piedāvā pāriem iespēju iet "zem nelaimīgas zvaigznes dzimušo mīlētāju" pēdās un sekot "gaismas uzzibsnījumam tajā logā". Pirmais Romeo, kas izmantoja iespēju salaulāties uz Džuljetas balkona, bija vietējā futbola kluba zvaigzne Luca Cecarelli.

Tomēr tas nav lēts prieks. Salīdzinājumam – parasta laulību atļauja Itālijā maksā apmēram 45 eiro. Savukārt Veronas licence tiem, kuri nav Eiropas Savienības valstu pilsoņi, maksās gandrīz 900 eiro, bet pilsoņiem, kuri nav veronieši, nāksies šķirties no aptuveni 700 eiro. Par šādu summu, mīlētājiem nekas cits neatliks, kā cerēt uz laimīgām beigām.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko