Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zemgalē notiks Tūrisma informācijas diena

Trešdien, 22.aprīlī, Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) organizē informācijas dienu un dažādas tūrisma produktu un objektu prezentācijas Zemgalē, informē _latviatourism.lv._Šajā informācijas dienā uzsvars tiks likts uz aktīvu diskusiju ar Tūrisma informācijas centriem (TIC) un tūrisma objektiem par to, kā uzlabot un padarīt daudz efektīvāku darbību, kā arī veicināt TAVA un TIC sadarbību.

TAVA pārstāvji informēs tūrisma nozares dalībniekus par 2009.gada tūrisma mārketinga aktivitātēm, vasaras tūrisma sezonas aktualitātēm un citiem jaunumiem. Dienas laikā, lai parādītu un uzsvērtu tūrisma objektu aktualitātes Zemgales reģionā, tiks apmeklēti vairāki objekti: maizes ceptuve _Lāči_, Kurzemes un Zemgales hercogu kapenes Jelgavas pilī, kalēju darbnīca U&A, kā arī akcijā _Dižā Baltijas Apceļošana 2009_ iekļautais Ziemassvētku kauju muzejs un Bauskas pils ar atjaunoto pils daļu (vairāk par akciju lasiet **šeit**).Pieteikties Tūrisma informācijas dienai Zemgalē var pie projektu vadītājas Ievas Rukas – [email protected]_. Vietu skaits ierobežots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 18.10.2024.

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko