Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Zīmols Laima radījis jaunu tumšās šokolādes līniju

Saldumu zīmols "Laima" ir radījis jaunu tumšās šokolādes "Lukss" līniju, izstrādājot jauna dizaina iepakojumus, kurus no vēsturiskajiem arhīviem punktošanas tehnikā digitāli iedzīvinājusi latviešu grafikas dizainere Maija Rozenfelde.

"Jau vairāk nekā 150 gadus pircēji turpina uzticēties zīmolam, un mēs lepojamies ar mūsu klasiskajām vērtībām, kuras ir iecienītas paaudžu paaudzēs. Viena no tādām vērtībām ir tumšā šokolāde "Lukss", kas neviļus ir kļuvusi ikoniska ar savu koši sarkanās rozes dizainu un nemainīgu tumšās šokolādes kvalitāti. Tieši tādēļ "Laima" tumšās šokolādes sortimentu esam apvienojuši zem "Lukss" nosaukuma, apliecinot tā kvalitāti, klasisko garšu un arī raksturīgo ziedu dizainu," stāsta "Orkla Latvija" komunikācijas vadītāja Laura Bagātā.

Daļā no jaunās tumšās šokolādes līnijas iepakojuma dizainiem ir izmantoti ziedu elementi, kas vēsturiski ir bijuši uz šokolādes iepakojumiem kādā no tā ražošanas laika periodiem. Dizaina izstrādes laikā tika pētīti gan arhīvi, gan "Laima" šokolādes muzejā atrodamās vēstures liecības, kas palīdzēja atdzīvināt vēsturiskos zīmējumus, pārvēršot tos  mūsdienīgā grafiskajā dizainā.

"Ziedi rotā tumšās šokolādes iepakojumus, jo tās simbolizē kaislību, romantiku un mīlestību. Esam pārliecināti, ka tumšās šokolādes cienītāji novērtēs ne tikai garšu kombinācijas, bet arī greznos iepakojumus," turpina L. Bagātā

Jaunais ziedu dizains ir uz "Lukss" īpaši tumšajām šokolādēm (87% kakao un 70% kakao), tumšās šokolādes ar ķiršiem un mandelēm, porainās tumšās šokolādes, tumšās šokolādes ar veselām mandelēm un tumšās šokolādes ar lazdu riekstiem iepakojumiem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko