Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

ZinZINOO video: Kā paveikt ķīmijas eksperimentu?

Portāls Diena.lv sadarbībā ar LMT aicina noskatīties izklaidējoši izglītojošu raidījumu ZinZINOO zinātkāriem bērniem un jauniešiem. Šoreiz raidījuma tēma ir ķīmija - iespējams vērot, kā veicams praktisks eksperiments, ko pēc tam atkārtot mājās kopā ar vecākiem.

Ķīmija ir zinātne par vielām, kas aizrauj daudz zinātkāru prātu visā pasaulē. ZinZINOO vadītājs Marģers ir sagatavojis savus iecienītākos eksperimentus, kas palīdzēs atbildēt uz daudziem jautājumiem. Vai glāze ūdens ir smagāka par glāzi eļļas? Kāpēc salūts ir dažādās krāsās? Kā vielas pārvērst kristālos? To būs iespējams noskaidrot raidījuma gaitā.

Šoreiz ZinZINOO praktiskajā eksperimentā 10 minūtēs taps slaims – Marģers iemācīs, kas tas ir un kā to pagatavot pašu spēkiem no četrām sastāvdaļām.

Raidījumu ZinZINOO veido Zinātkāres centra ZINOO speciālisti. Zinātkāros prātus pirmajā ZinZINOO sezonā izaicinās 25 raidījumi, ik nedēļu piedāvājot divas atklājumiem bagātas sērijas ar iespaidīgiem zinātniskiem eksperimentiem, smieklīgiem jokiem un pavisam nopietnām sarunām par aizraujošo un neizdibināmo zinātnes pasaulē.

Raidījumu atbalsta tehnoloģiju uzņēmums Accenture un augstskola RISEBA. ZinZINOO iespējams noskatīties portālā Diena.lv, LMT Viedtelevīzijā un lietotnē LMT Straume.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko