Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ekskluzīvi kadri: Brīvprātīgie - filmas Dvēseļu putenis armija

Tuvojoties Latvijas valsts svētkiem, LMT Viedtelevīzija aicina ieskatīties vērienīgās Latvijas kara drāmas Dvēseļu putenis aizkadros. Pirmajā epizodē Brīvprātīgie – filmas armija skatītāji varēs iejusties simtiem brīvprātīgo masu skatu dalībnieku lomās.


Celšanās četros no rīta, neskaitāmi kino dubļi un īstie dubļi, peldes ledus aukstā ūdenī, asins stindzinošas cīņu ainas ir masu skatu aktiera rutīna. Vienā filmas epizodē piedalījušies līdz pat 350 brīvprātīgie aktieri vecumā no četriem mēnešiem līdz teju 90 gadiem. 
 
Brīvprātīgie fona aktieri ir īstenie filmas strēlnieki, kuri pierādīja savu izturību un pašaizliedzību. Ar viņu palīdzību top filma par vēsturiskajiem notikumiem ceļā uz Latvijas valsts dibināšanu. 
 
Kas viņus motivē piedalīties un iedvesmot citus? To uzzinās Rihards Sniegs, filmas masu skatu dalībnieks. Par brīvprātīgo aktieru milzu ieguldījumu stāsta arī filmas režisors Dzintars Dreibergs (interviju ar viņu LASIET ŠEIT) un brīvprātīgo masu skatu dalībnieku koordinatore Annija Korpa. 
 
Filma Dvēseļu putenis tiek uzņemta pēc Aleksandra Grīna romāna Dvēseļu putenis motīviem un tās pirmizrāde gaidāma 2019. gada 11. novembrī.
 
Sešas Dvēseļu putenis aizkadru video sērijas skatāmas LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji ir aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #LMTstraume. 


 

Top komentāri

As
A
Ļoti gaidu filmu! Lai viss izdodas! Sveicieni visiem valsts svētkos!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko