Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Nedēļas horoskops: 1. - 7. marts

Nedēļas horoskopu 1. - 7. martam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Steigas, bet arī labiem notikumiem piepildīts periods. Elastīgi un veikli kārtojiet darba lietas un atcerieties, ka šajā laikā jūs neko nevarat nokavēt. Tieši otrādi – varat iegūt brīdi apdomai un plānu pārstrādāšanai. Piezīmes un aizrādījumus cilvēkiem izsakiet ļoti piesardzīgi. Savus lēmumus balstiet racionālos argumentos, nevis emocijās. Liela nozīme būs savaldībai. Neļaujieties stūrgalvībai un dusmām. Labs padomdevējs būs intuīcija. Īpaši radoša nedēļa māksliniekiem – koncerti, plenēri, izstādes. Īstais laiks realizēt idejas. Palīdziet, kam vien spējat, ja tas ir jūsu spēkos. Pacentieties, lai plānotais piepildās.

VĒRSIS. Apkārtējā spriedze un nogurums var saasināt kontaktus, izprovocēt nervozitāti un konfliktus. Nepieciešamības gadījumā esiet gatavi kardināliem lēmumiem, taču labāk atrast kompromisus. Izvairieties no nepamatotām kritiskām piezīmēm un attiecību kārtošanas darbā. Jūs var sāpināt nepārdomāti izteikti vārdi, taču tie nebūs ļauni domāti. Ievērojot visus noteikumus, esiet rosīgi, kur vien tas iespējams. Veiksies tiem, kuru darbs saistīts ar nemitīgu pārvietošanos. Darba iestrēgušās lietas kārtojiet bez steigas, bet atbildīgi. Esiet uzticams balsts vecākiem.

DVĪŅI. Enerģiju un spēku taupiet nopietnām lietām. Nepieciešama apdomība, lai nesadarītu grūti labojamas lietas. Atvēliet laiku tam, kas ticis pamests novārtā. Emocionālās attiecības kārtojamas ar iecietību un sapratni. Rīkojieties un dariet lietas ar sīkstu pacietību. Pabeidziet iesāktos darbus, citādi tiksit steidzināti un tas ietekmēs veicamā kvalitāti. Cik iespējams, atturieties no laika pavadīšanas lielā ļaužu pulkā. Ja esat laikus brīdināti, nenervozējiet par atvašu gaitām. Saglabājiet mieru un esiet pretimnākoši sarunās ar tiem, kuri cer uz jūsu atbalstu un mierinājumu.

VĒZIS. Izdevīgs laiks visam, kas saistīts ar sadarbību. Jūsu spēkos būs reāli novērtēt situāciju un pieņemt pareizos lēmumus. Panākumus gūsit ar domubiedru un darba grupas atbalstu. Ja spēsit visus saliedēt, projekts ritēs pēc grafika. Periodā iespējams neliels finansiāls zaudējums, kuru drīz atgūsit. Rodiet sevī spēku netērēt brīvo laiku internetā. Ja vien ir tāda iespēja, lasiet, rosieties savā saimniecībā un esiet ar ģimeni. Gādājiet, lai saspringtais laiks neiespaido attiecības ar bērniem. Atvases bieži domās par turpmākā dzīves ceļa izvēli. Runājiet par to un atbalstiet viņus it visā.

LAUVA. Būs grūti rast kompromisus. Apsvērsit, kā atrisināt samilzušu problēmu. Izeja atradīsies, bet var nākties izšķirties par kādu ne visai izdevīgu gājienu. Svarīga droša rīcība. Jau tuvākajā laikā meklējiet labākas dzīves iespējas un individuālus attīstības ceļus. Nomākts garastāvoklis un nemitīga žēlošanās var atbaidīt tuvus draugus. Pievērsiet uzmanību attiecību stiprināšanai, neaizbildinieties ar nogurumu. Mājās jūs gaida mīloši tuvinieki. Regulāri stipriniet imunitāti, iespēju robežās biežāk atpūtieties. Tomēr nezudīs nemiers dvēselē. Esiet gatavi dažādiem pavērsieniem.

JAUNAVA. Darbi nemazināsies, tikai nāks klāt. Viegli piemērosities pārmaiņām. Rodiet spēku izpildīt plānoto un izdarīt pat vairāk. Nav īstais laiks uzstādīt prasības darba devējiem – meklējiet kopsaucējus. Uzmanīgi uzklausiet ierosinājumus, tie var noderēt. Iepirkšanos neuztveriet kā izklaidi nervu nomierināšanai, uz veikalu dodieties ar skaidru mērķi. Uzmaniet savas personīgās lietas un dokumentus. Dzīvē netrūks gaismas un prieka. Mājās mierīga noskaņa. Neņemieties paši kārtot visus sadzīves jautājumus. Uzslavējiet atvases par visu, kas labi izdevies.

SVARI. Šis periods nav piemērots lielām pārmaiņām. Satrauks nedrošība un neziņa. Pārguruma dēļ būs grūti noturēties komforta zonā. Biznesā neliels pieklusums. Finansiālā situācija samērā mierīga. Izvērtējiet reālās iespējas. Var ņemt nelielu kredītu zemes īpašuma iegādei. Nesteidzieties rīkoties, ja nejūtat materiālo segumu ilgstošākam laikam. Uzskatu domstarpību dēļ var saasināties attiecības ar senu draugu. Alksit pēc mīlestības un atbalsta. Atslodzei pievērsieties patīkamām lietām, atpūtieties fiziski un garīgi. Labs laiks dažādām uzmundrinošām procedūrām, piemēram, meditācijai, mūzikai.

SKORPIONS. Jau ilgāku laiku var mākt satraukums bez šķietama iemesla, iespējams saraustīts miegs. Emocionālais noskaņojums var radīt pārejošu spriedzi attiecībās. Maziniet iekšējo nemieru. Ar pašiedvesmu pārlieciniet sevi, ka veiksme ir jūsu pusē. Notikumu gaita lielā mērā būs atkarīga no jums pašiem. Izskatiet savas vēlmes un godīgi novērtējiet īpašības, kas traucē saskarsmē ar līdzcilvēkiem. Parūpējieties par labu ārējo izskatu. Nepatiks, ka tuvinieki aktīvi iesaistās jūsu personīgo problēmu risināšanā. Uzklausiet, neiekarstiet un turpiniet iesākto ceļu. Labs laiks mājas vides sakārtošanai.

STRĒLNIEKS. Dariet to, kas dod gandarījumu. Tas jūs atgriezīs ierastajā dzīves ritmā. Jauni izaicinājumi sapurinās pesimismā iestigušos. Netrūks darbu savā vai vecāku lauku saimniecībā. Esiet aktīvi, kustība palīdzēs turēties labā noskaņojumā. Neuztraucieties par nenozīmīgiem materiāliem zaudējumiem, taču pievērsiet uzmanību tēriņiem, iespēju robežās tos samazinot. Iztīriet māju, lai var brīvi elpot. Atrodiet laiku, apciemojiet tuvos un mīļos cilvēkus un draugus. Atturieties no sarunām ar negatīvi noskaņotajiem. Atgriešanos mājās no brauciena var sarežģīt neparedzēti apstākļi.

MEŽĀZIS. Apkārt ritēs aizraujoši notikumi. Kūsās sabiedriskā dzīve. Iespējams, sasniegsit daļu no cerētā. Dažkārt likumus centīsities tulkot pa savam. Neaizvainojiet konkurentus. Var izdoties pārdot nekustamo īpašumu. Nelielieties ar to, kas jums pēkšņi iekritis rokās. Centieties nepaklupt uz līdzena ceļa. Pastiprināti ieklausieties intuīcijā. Ja neuzspiedīsit savu viedokli kā vienīgo pareizo, būs laba saskaņa ar darba biedriem. Stipriniet organismu, lietojiet dabīgos vitamīnus. Mājās būs nemierīgi. Katrs tuvinieks, it īpaši atvases, gribēs darīt ko savu. Ja nobriedusi nepieciešamība, meklējiet vidusceļu.

ŪDENSVĪRS. Reizēm var būt par daudz enerģijas. Bažīgus darīs pēkšņi jaunumi. Pacentieties izrauties no ikdienas rutīnas. Sabiedrībā neiesaistieties asās vārdu pārmaiņās. Neko nedariet uz dullo, apdomājiet katru soli, katru vārdu. Iespējams necerēts veiksmīgs pirkums. Atturieties no aktīvas darbošanās sociālajos portālos. Pašiem nemanot, varat iegūt sīvu nelabvēli. Vienmēr labākais palīgs būs jūsu humora izjūta. Radīsies iespēja no sirds izrunāties ar draugiem, izjutīsit atvieglojumu. Neierobežojiet mīļoto, bremzējiet greizsirdību. Pēkšņi dzimusi aizraušanās nesola turpinājumu.

ZIVIS. Būs nepieciešama pacietība, risinot neplānotas problēmas. Neļaujieties negatīvām domām. Esiet viedi un vērīgi. Nedaudz buksēs bizness. Perioda beigās īpaši jākontrolē naudas plūsma. Pēkšņi gaisā var izkūpēt lielāka naudas summa. Situācijas risināšana prasīs nervus un stingru stāju. Pārbaudiet bankas dokumentus; mainiet savas nostādnes, atrodiet jaunus ceļus. Pārliecinieties, ka varat uzticēties kolēģiem. Neatbalstiet konfliktus līdzcilvēku starpā. Stipriniet veselību. Var rasties vēlēšanās kaut ko mainīt mājas iekārtojumā. Darbi ieilgs, nāksies aicināt palīgus, taču rezultāts gandarīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko