Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops: 14. - 20. aprīlis

Nedēļas horoskopu 14. - 20. aprīlim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Viss ritēs pēc plāna. Iesaistīsities sabiedriskos procesos. Ja nešaubāties, izskatiet interesantos piedāvājumus – priekšlikumi būs vai uz katra soļa, taču izziniet faktus, pirms sakāt savu jā vai nē. Turiet roku uz pulsa, apzinot norises kolektīvā. Finanšu problēmas var pārtraukt jau sāktu sadarbību. Neļaujiet kādam paveiktam darbam vai apstiprinātam priekšlikumam sasiet jums rokas uz ilgāku laiku. Ģimenes sapulcē lemsiet par gatavošanos mājokļa remontam vasarā, un tas prasīs atteikties no jau izsapņotiem plāniem. Var izskanēt pret jums vērsti pārmetumi. Skaidrojiet savu taisnību, pārlieciniet.

VĒRSIS. Ja jūtaties noguris, samaziniet darbības intensitāti. Iesāktais projekts var atdurties pret pieaugošajām cenām. Neskrieniet ar pieri sienā, nav īstais laiks pieņemt kardinālu lēmumu. Labs laiks, lai apsvērtu priekšlikumus sadarboties profesionālajā jomā. Tomēr domubiedri no gaisa nekritīs. Klausiet intuīcijai, nevis paziņu paviršajiem ieteikumiem un neļaujiet apkārtējiem sevi ietekmēt, vadīt vai, vēl jo vairāk, – kliegt uz jums un necienīgi izrunāties. Mājās atturieties no sātīgām vakariņām un jaunāko ziņu klausīšanās pirms miega. Daudz svētīgāk bērnam izlasīt pasaciņu, parunāties ar dzīvesbiedru.

DVĪŅI. Godīgi atzīstiet savas kļūdas, apzinieties, ka tas nav pasaules gals, un labojiet tās. Pacentieties nedzīvot pašpārmetumos un sevis noniecināšanā – citi to izdarīs jūsu vietā. Jums mazāk jāizpatīk citiem. Būs labi, ja savu dzīvi pats darīsiet skaistu. Neaizmirstiet vaļaspriekus. Gādājiet, lai cilvēkiem jūsu sabiedrībā ir labi. Gan pilsētniekiem, gan lauku cilvēkiem svarīgi neļauties rutīnai, bet ikdienā ienest kaut ko jaunu, iepriecinošu. Atcerieties, ka mīlestība un sapratne neaug plikās jūrmalas kāpās, bet arī neprasa milzu līdzekļus. Pietiks ar dažiem mīļiem vārdiem un siltu glāstu.

VĒZIS. Sarežģīts laiks. Kāds darbs atdursies pret nesamērīgi augstu izmaksu līmeni, taču atradīsit iespējas, kā panākt projekta atsākšanu. Atbalstītāji būs dāsni, bet uzstādīs stingrus noteikumus, kuriem nāksies piekrist. Noskaņojums mudinās veikt korekcijas izskatā. Varat rīkoties pat pārdroši, ja vien pašam tas patīk. Iegādājieties sev kaut ko mazāk, bet labākas kvalitātes. Novērtējiet draugu pulciņa ilgo kopā būšanu, esiet nesavtīgs un uzticīgs. Ja kādreiz visi striķi trūks, nepaliksiet viens ar saviem pārdzīvojumiem. Sargājiet šo savu patieso bagātību! Būs prieks, ka atvases mērķē augstāk un tālāk. 

LAUVA. Būsit ieguvējs, ja saņemsities mainīt apstākļus, kas jums nesagādā prieku un gandarījumu. Izvairieties no stresa. Ja pieņēmāt lēmumu, nemainiet to. Jauns darbs nāks par labu jūsu izaugsmei. Ja iespējams, izmantojiet piedāvājumu apgūt vajadzīgās prasmes pat tad, ja uz laiku būs jāmācās tālu prom no mājām. Ieguvums būs ļoti vērtīgs. Nesaskaņas ar tuvo cilvēku nolīdziniet mierīgā ceļā – runājiet un vēlreiz runājiet. Nepārcērtiet tuvās saites kā ar cirvi – paies laiks, un jūs atkal būsit kopā. Nežēlojiet naudu veselību uzlabojošām procedūrām. Labs laiks jauna apģērba pirkumam.

JAUNAVA. Pieaugs pienākumi darbā, un tie virzīs prom no pesimistiskām pārdomām. Nāksies samierināties ar darba devēju viedokļiem, kas būs pilnīgā pretrunā ar jūsu uzskatiem. Tas radīs nervozu noskaņojumu, bet pašlaik jums nav ne spēka, ne materiālo iespēju pakļaut sevi jauna darba meklējumu riskam. Mājās attiecībās ar mīļoto cilvēku drošības sajūta, ja vien izvairīsities no nesaskaņām, kas var rasties atšķirīgu uzskatu un jūsu nervozā garastāvokļa dēļ. Par sevi var atgādināt arī nesakārtotas dzimtas lietas. Kāds attāls rads var lemt sākt tiesu darbus mantojuma dēļ. Negribot nāksies iesaistīties.

SVARI. Šis laiks prasīs daudz fiziskās enerģijas. Tomēr, ja pats nevilksit darbus garumā, paveiksit vairāk, nekā cerējāt. Ar kolēģu palīdzību veiksmīgi izdosies noregulēt sarežģītu situāciju. Diemžēl jaunajām reformām darbā būs sāpīgs mīnuss. Var nākties sākt meklēt citu nodarbošanos savā nozarē. Neturiet no mājiniekiem slepenībā savas emocijas, bažas, vēlmes un plānus. Svarīgi visiem kopā nomierināties un atbalstīt citam citu. Jūsu lēmumi būtiski ietekmēs ģimenes finanses nākotnē, uz kādu laiku var nākties ciešāk savilkt jostu, atteikties no kādām ekstrām. Ļoti noderēs veiktie noguldījumi.

SKORPIONS. Sevi liks just vēlais pavasaris un vitamīnu trūkums organismā. Veselība var negatīvi reaģēt uz milzīgo pienākumu nastu, ko esat uzņēmies. Vispārējs nogurums var atvest sev līdzi depresiju. Steidzami rīkojieties, vismaz apmeklējiet ģimenes ārstu, ieklausieties padomos! Nepalieliniet fizisko slodzi, taču kaut nedaudz, bet regulāri sportojiet. Neskatoties uz pieļautajām atlaidēm, tāpat analizēsiet un emocionāli sekosit visam darbā notiekošajam, no maziem gabaliņiem cītīgi liekot kopā paveikto darbu puzli. Brīvdienās rodiet prieku dārzā, kur viss plauks, ziedēs un priecēs sirdi.

STRĒLNIEKS. Uzņēmība un personīgas intereses mudinās aktīvi darboties sava biznesa paplašināšanā. Mazāk ieklausieties apkārtējos, kuri visu un visus kritizē. Laba sadarbība ar cilvēkiem, kuri tic un paļaujas uz jums. Būs iespējams radoši izpausties darbā. Kolēģi paļausies uz jūsu kompetenci un pieredzi. Veiksmīgs periods dažādu stādu audzētājiem. Brīvajā laikā vislabprātāk atradīsities savā dārzā, kur atgūsit spēkus un radīsit ierosmi jaunām idejām. Diemžēl atvasēm prāts nesīsies uz citu pusi, tāpēc aiciniet visus draudzīgā pavasara talkā dārzā un apkārtnē un pēc darba kopīgi arī izklaidējieties.

MEŽĀZIS. Īsts atmodas laiks. Viss padosies bez lielas piepūles. Ļoti svarīgs būs pozitīvs noskaņojums darbā un ģimenes lokā. Veselību stiprinās pavasara zaļumu daudzveidība ēdienkartē. Kolektīvā labākā situācijā atradīsies tie, kuru rokās ir patiesa informācija. Taču neizmantojiet to savtīgos nolūkos. Aizmirstiet nejaušos pārpratumus un nebūtiskas problēmas. Ar uzviju atmaksāsies kāds labi izdarīts darbs. Cieņā būs labu amatnieku roku darinājumi. Tonusu uzturēs fiziska slodze svaigā gaisā, tāpēc laikus pārskatiet savu sporta inventāru. Nežēlojiet naudu labas kvalitātes lietām.

ŪDENSVĪRS. Apkārtējos piesaistīs jūsu darbīgais noskaņojums. Vēlēsities izmēģināt jaunas darbības jomas. Ticiet saviem spēkiem! Jums nav iemesla skumt vai bēdāties. Svarīgi izpildīt solījumus un nekavēt norunātās tikšanās. Nokārtojiet lietas, kuras nevar atlikt uz vēlāku laiku. Labs laiks karjeras virzībā. Laikus saplānojiet nākamā perioda lielākos darbus. Nesoliet to, ko jau skaidri zināt, ka nevarēsit izpildīt. Var nākties vairāk piedomāt par materiālu palīdzību ārzemēs studējošajām atvasēm. Atturieties no šim nolūkam nepieciešamā kredīta ņemšanas vai nekustamā īpašuma pārdošanas.

ZIVIS. Darba dēļ atradīsities nemitīgā kustībā, strādāsit ar radošu degsmi. Sabiedrībā valdiet emocijas, neizsakiet pārsteidzīgus spriedumus. Papildu darbs var nest labu peļņu, bet apdomājiet, vai to varat atļauties veselības dēļ. Nesteidzieties pieņemt lēmumus, kas var sabojāt ilglaicīgas attiecības. Pārskatiet savus kodu, paroļu un apliecību uzglabāšanas ieradumus – vienkāršota pieeja un svarīgas informācijas aizmiršana vai pazaudēšana nesīs nepatīkamus mirkļus un lieku laika tērēšanu. Laikus pārrunājiet ar draugiem iespēju atvasēm vasaras brīvlaikā pastrādāt viņu uzraudzībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko