Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Nedēļas horoskops: 14. - 20. jūnijs

Nedēļas horoskopu 14. - 20. jūnijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Atraisīsies jums piemītošā spēcīgā enerģija, taču steigā varat zaudēt kontroli pār notikumiem. Atbildīgi pievērsieties tiešo pienākumu pildīšanai. Neatstājiet aiz sevis astes, paveiciet visu līdz pēdējam sīkumam. Būs daudz kārdinājumu. Ja neuzmanīsities, strauji un nemanāmi var kust personīgie naudas iekrājumi. Būs nepieciešama jūsu aktīva līdzdalība kāda tuva cilvēka jubilejas pasākuma plānošanā. Darbā ieguldīsit daudz enerģijas un visu darīsit pa savam. Tas kādam var nepatikt. Raiba perioda nogale. No jums neatkarīgu apstākļu dēļ var tikt atcelts iepriekš jau ieplānots izbraukums.

VĒRSIS. Māks paguruma un izdegšanas sajūta. Vēlēsities vairāk laika veltīt paši sev, mierīgi elpot un vērot, kā viss rit savā gaitā. Darbā iespējama sīka rīvēšanās un domstarpības. Vadība būs neapmierināta ar projekta īstenošanas lēno gaitu. Netaisnojieties. Dariet visu, kas jūsu spēkos. Papildiniet informāciju par jaunumiem savā nozarē, piedalieties semināros. Tas vairos karjeras izaugsmes iespējas. Ģimenē mulsinās šķietamā atvašu atsvešināšanās. Neļaujiet visam plūst savā vaļā. Neuzbāzīgi gādājiet, lai jaunieši ir nodarbināti viņus interesējošā jomā. Vēlama emocionāli atklāta saruna.

DVĪŅI. Turiet līdzsvarā jūtas un prātu. Neļaujieties šaubām un bailēm. Pielāgojieties ikdienas tempam un apkārt notiekošajam. Ņemiet par labu to, kam rodat jēdzīgu izskaidrojumu. Bezrūpībā varat palaist garām labu izdevību. Meklējiet kopīgu valodu gan ar augstāk stāvošajiem, gan ar padotajiem un tuviem draugiem. Skaidrojot attiecības darba ķīviņos vai ģimenē, pirmais noteikums – nepacelt balsi. Neizdosies no tuviniekiem noslēpt nemieru un svārstīšanos. Sarežģītā situācijā droši lūdziet padomu un palīdzību. Pievērsiet uzmanību veselībai. Fiziski pastrādājot, nomierināsiet nervus.

VĒZIS. Uzturiet optimismu. Nepieņemiet nozīmīgus lēmumus bez pārliecības, tikai sava labuma dēļ. Tie var jūs aizvest pilnīgi pretējā virzienā, nekā cerēts. Iespējams dāsns sadarbības piedāvājums, taču neleciet kā circenis pelnos. Apsveriet iespējas un ievāciet pieejamo informāciju par potenciālo partneri. Apzinoties gūtās zināšanas un pieredzi, varat uzstādīt savas prasības. Ieviesiet skaidrību niansēs. Mīlestības piepildītas dienas. Brīvo laiku vadiet kopā ar sev tuvajiem cilvēkiem. Raugiet, lai atvases nejustos atstumtas. Dodoties ekskursijā vai ceļojumā, būtu vēlams padomāt par savstarpēju saziņu.

LAUVA. Nevienu dienu nesāciet ar negatīvām domām. Jūsu dzīvē var ienākt jaunas vēsmas. Ļaujieties tām! Asais prāts un iniciatīva būs drošs garants veiksmei. Pārmetumus izraisīs jūsu vēlēšanās virzīt notikumus pēc sava plāna. Radušās domstarpības jūs neatturēs. Rīkojieties prātīgi, ņemiet vērā konkurenta stratēģiju. Svarīgam pasākuma scenārijam gatavojiet drošu rezerves variantu. Slāpētās emocijas izpaudīsies mājas dzīvē. Iespējami pārpratumi un nevienprātība. Būs grūti piekāpties un citam citu saprast. Vēlams kādu laika sprīdi pavadīt vienatnē. Neiesaistiet savos strīdos atvases.

JAUNAVA. Panākumi nāks ar piepūli. Raugiet, lai nekas nespēj jūs izsist no līdzsvara. Svarīga būs darbu laicīga plānošana un pacietība. Nepastāviet tikai uz savu taisnību vienmēr un visur, jo tas ne pa jokam kaitinās visus apkārtējos. Varat saņemt gan labu materiālu atlīdzību, gan tiksiet augstu novērtēti profesionālā ziņā. Aizņemtības dēļ pilnā mērā nebūs īstenojams cerētais – biežāk pavadīt laiku ar ģimeni. Var palīdzēt atvaļinājums tālāk prom no ierastās vides. Atturieties bez mīļotā cilvēka klātbūtnes bieži uzturēties draugu sabiedrībā – kāja var paslīdēt katram, turklāt uz līdzenas vietas.

SVARI. Nāksies rēķināties ar misēkļiem darba gaitās. Nekas ļauns nenotiks, ja domās palūgsit palīdzību savam sargeņģelim. Necīnieties vienatnē. Aktivizējiet kolēģu spēkus, uzmundriniet ikvienu. Svārstīgs noskaņojums un viegla aizkaitināmība ir slikti ceļabiedri. Izmantojiet mūsdienu sakaru tehnoloģijas. Jau iesākto izdosies veiksmīgi pabeigt, bet piebremzējiet ar vērienīgu projektu sākšanu. Saimniekiem laukos maksimāli jādomā par ražas saglabāšanu. Neskumstiet par to, kas zudis, nesagumstiet un nepagurstiet – jums līdzās būs izpalīdzīgi cilvēki un atvases. Ar možu garu stipriniet tuviniekus.

SKORPIONS. Ik pa laikam var rasties iekšēja trauksmes sajūta. Uzturiet sevī možumu, nevainojiet izveidojušos nelabvēlīgos apstākļus. Bieži konkrētā situācija pateiks priekšā, kā rīkoties. Izdosies salikt punktus uz "i" darbos, kas saistīti ar ģimenes vajadzībām. Rūpējieties par atvašu tālāko izglītību. Šovasar var izpalikt vērienīgi ceļojumu plāni. Jaunajiem pāriem attiecībās jāvairās no greizsirdības un šaubām. Droši un atklāti runājiet viens ar otru – atcerieties, ka pieslīpēšanās nav vienas nedēļas darbs, tas var ilgt gadiem un pat visu dzīvi. Pamazām veidosies kopīgas domas par ģimenes vērtībām, par radniecisko saišu nozīmi.

STRĒLNIEKS. Darbā radīsies jaunas iespējas. Spēku pieplūdums, miers un pozitīvas emocijas ļaus droši rīkoties. Sakārtojiet darbus secībā, atturieties no haotiskas rīcības. Vispirms izdariet lielās lietas. Ja izmantosit praktiskās iemaņas un pieredzi, viss izdosies bez kavēšanās un liekiem izdevumiem. Krājiet spēkus dabā, lauku īpašumā. Parūpējieties, lai mīļie cilvēki justos labi. Brīvo laiku veltiet tuviniekiem. Stipriniet draudzīgas saites ar kaimiņiem, palīdziet cits citam. Ar maigumu un iecietību spodriniet attiecības ar mīļoto cilvēku. Atcerieties, ka sirsnīgi teiktiem vārdiem ir nepārvērtējama nozīme.

MEŽĀZIS. Brīžiem jutīsities kā iestiguši purva akacī. Darbi krāsies, kolēģi nebūs gatavi palīdzēt. Ap jums veidosies viegls haoss. Sabiedrībā lēnām sūbēs jūsu spožā aura. Cilvēki apkārt runās klajus melus. Nevajag taisnoties, meklēt iemeslus kļūmēm. Ārēji saglabājiet mieru un cieņas pilnu stāju. Atrodiet ceļus risinājumiem, uzturiet kontaktus. Nezaudējiet ticību saviem spēkiem. Nekas nav mūžīgs, un gudri teikta runa atkal atjaunos sekmīgo joslu jūsu dzīvē. Pēc notikušā kļūsit stiprāki, pavērsies jaunas perspektīvas. Ar atvieglojumu izlemsit tērēt lielāku naudas summu izklaidei vai ceļojumam.

ŪDENSVĪRS. Dalieties ar savu dzīvesprieku gan darbā, gan mājās. Pratīsit dažādot rutīnas darbus, uzdoto varēsit veikt pēc paša sastādīta grafika. Perioda pirmajā pusē kāda situācija prasīs savaldīšanos un diskrētumu. Kolēģi atbalstīs vārdos, bet stāvēs malā, kad vajadzēs rīkoties. Mēles kulstīšana nevietā var saraut sadarbības saites. Mājās centieties ievērot tuvinieku intereses un pielāgoties kopējam noskaņojumam. Biežāk runājiet ar atvasēm par viņus interesējošām lietām. Koptajā dārzā var ieviesties kādi kaitēkļi. Neatstājiet to neievērotu, mērķtiecīgi un regulāri darbojieties pēc instrukcijas.

ZIVIS. Būs jaudīgi plāni. Laikus sagatavojiet tiem stabilus pamatus un nodrošiniet atbalstu. Atturieties no augstprātības pret tiem, kam dzīves ceļš mazāk veiksmīgs. Nenosodiet nevienu par personiskā viedokļa izteikšanu. Stingrāk vērtējiet pašu izdarīto un laikus saskatiet labojamas kļūdas. Stingri glabājiet jums uzticēto informāciju. Vajadzīgā brīdī palīdziet tam, kurš ilgus gadus balstījis jūs. Nesteidziniet mīļoto cilvēku pieņemt konkrētu lēmumu. Katram pašam apdomīgi un bez steigas jālemj par savu nākotni. Perioda nogalē var rasties nogurums. Gribēsit attālināties no cilvēkiem un kņadas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko