Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops 18.-24. novembrim

Nedēļas horoskopu 18.-24. novembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Var izdoties labot nesen pieļautu kļūdu vai pārpratumu. Rīkojieties pārliecinoši, bet sargieties no emocionālas pārslodzes – tā var uzjundīt neiecietību. Ne viss paziņu dāsni solītais tiks izpildīts. Apdomīgi lemiet par nepieciešamajiem izdevumiem, nav ieteicama izšķērdība. Mēģinājumi palielināt turību ar taupību un krāšanas palīdzību nedos cerētos rezultātus – vairot ienākumus izdosies tikai ar neatlaidīgu darbu. Šķietami izdevīgais ieguldījums rūpīgi jāizpēta. Ģimenē kopā lemsit par praktiskiem darbiem. Neaizsvilstieties par dusmās pateiktiem vārdiem. Atvašu attiecībās ķīviņi par sīkumiem.

VĒRSIS. Labs periods nopietniem lēmumiem. Būs gan idejas, gan iespējas. Mēģiniet, eksperimentējiet. Šo laiku var izmantot arī sarunām un attiecību nostiprināšanai. Daudz strādāsit pie tā, lai saglabātu autoritāti kolēģu un vadības acīs. Būs piedāvājums iesaistīties jaunā projektā – tas vilinās, bet aprēķiniet savus spēkus, ieklausieties intuīcijā. Mājās iztīriet plauktus no visa liekā. Sapratīsit, ka jums pilnīgi pietiek ar to, kas jau ir. Paļaujieties uz atvašu teikto, tomēr turiet acis vaļā. Klasesbiedri var bērnus mudināt uz aizliegto. Šķirtajās ģimenēs negraujiet tēva autoritāti. 

DVĪŅI. Karjeras lietām šis laiks maz piemērots. Darbiem būs nepieciešami nestandarta risinājumi. Īstenojot apdomātu projektu, labāk strādāt vienatnē. Ja esat darba meklētāja statusā, nenokariet galvu, paļaujieties uz nākotni! Padziļiniet zināšanas. Uzklausiet cilvēku viedokļus, bet neļaujiet tiem ietekmēt jūsu pašsajūtu. Negaidīti pavērsieni var padarīt dzīvi interesantāku. Ja atzīsit jums piemītošās vājības un centīsities no tām atbrīvoties, spēsit koriģēt savas darbības. Lēnām, bet pārliecinoši sāks piepildīties jūsu mērķi. Ģimenē uzturiet draudzīgu un pozitīvu noskaņojumu, esiet izpalīdzīgs.

VĒZIS. Slēdziet līgumus ar sev izdevīgiem nosacījumiem. Jūsu profesionalitāte pieļauj būt prasīgākam. Periods piemērots peļņu nesošiem darbiem. Precīzi veiciet ieplānoto. Gūtie rezultāti iespaidos garastāvokli un spārnos turpmākajam. Iespējamas nesaskaņas starp darba devējiem un darba ņēmējiem. Var sākt jaunu darbu, aizdot nelielu summu. Taču taupiet spēkus, neizšķiediet tos pa tukšo – visa garā ziema vēl tikai priekšā. Tiekoties ar radiniekiem, neļaujiet sevi ieraut savtīgos mantiskos strīdos. Palutiniet vistuvākos cilvēkus. Mīlestība šajā periodā nozīmēs pacietību, spēju valdīt savas ambīcijas.

LAUVA. Daudz kas liksies kaitinošs un grūti saprotams. Radīsies ierobežotības sajūta. Turiet roku uz pulsa, sekojiet notikumu gaitai. Saņemsit pateicību un iegūsit uzticīgu draugu mūža garumā. Neļaujiet sevi iedzīt stūrī, ja kādam savtīgi nodomi. Paļaujieties uz intuīciju. Iespējami nopietni notikumi draugu lokā. Ar atvasēm runājiet mierīgi – ja to nespējat, labāk paklusējiet un atrodiet sarunai citu brīdi. Neaizraujieties ar sava viedokļa uzspiešanu – neviens negribēs piekāpties, un nesaskaņas turpināsies ilgi. Prieku dos iespēja brīvdienās kopā ar ģimeni rosīties ārpus ierastās vides.

JAUNAVA. Visam meklējiet pozitīvu skaidrojumu realitātē – tas palīdzēs iekļauties dzīves brāzmainajos ritmos. Iespējama kavēšanās būvniecības vai loģistikas jomā. Labi izstrādāts projekts var iestrēgt birokrātijas gaiteņos. Neatlaidieties, sparīgi aizstāviet savu viedokli. Gādājiet par kārtību uzņēmuma dokumentos. Nevelciet garumā lietas, nekavējieties pieņemt galīgo lēmumu. Var iegādāties pat sliktā stāvoklī esošu īpašumu laukos – tā sakārtošana ģimenei ir pa spēkam, un gadu gaitā tas sniegs patiesu gandarījumu. Pildiet vistuvākajiem dotos solījumus. Uzmundriniet pagurušo dzīvesbiedru.

SVARI. Laba pašsajūta un veiksme daudzās lietās. Mācēsiet gan sparīgi strādāt, gan atpūsties. Svarīgi šajā periodā paveikt lielos darbus, kuri prasa laiku. Interesantas lietišķas tikšanās, telefona sarunas un obligātie sabiedriskie pasākumi. No citiem saņemsit daudz noderīgas informācijas. Rīkojieties atbilstoši savai erudīcijai un zināšanām. Spēja pielāgoties mainīgiem apstākļiem ļaus nesatraukties un koncentrēties uz svarīgāko. Nopietnas problēmas var sagādāt steigā pieņemti lēmumi. Mājās maz saldu vārdu, bet sirsnīgi tuvības apliecinājumi. Rūpējieties par saprašanos radinieku saimē.

SKORPIONS. Miera un pārdomu periods. Neatstumiet cilvēku, kurš no sirds vēlas jums palīdzēt. Neļaujieties grūtsirdībai un vēlmei visu mest pie malas. Ja nepieciešams, kaut ko mainiet ierastajā dienaskārtībā – tas stimulēs darboties radoši un fiziski rosīgi. Par labu nāks vietas maiņa, jauni iespaidi. Vairāk uzmanības veltiet veselīgu ieradumu veicināšanai. Esiet piesardzīgs optimists, izvairieties no pārsteidzības vai kļūdas, saglabājiet mieru. Personīgos līdzekļus varat ieguldīt, palīdzot tuviem cilvēkiem. Laiks tikties ar domubiedriem, kurus saista kopīgi noieti dzīves posmi.

STRĒLNIEKS. Pārsteigums sekos pārsteigumam, un ne viss notiks pēc jūsu prāta. Emocionāli jūtīgi uztversit apkārt notiekošo. Iespējams sastrēgums darbā. Tiks atcelts komandējums. Lēni kārtosies organizatoriskas lietas. Tuvinieki centīsies iesaistīt savu personīgo problēmu risināšanā. Jūsu telefons būs karsts, pats – pārguris, pasliktināsies pašsajūta, un tāpēc būs nepieciešama pacietība un savaldība. Galvenais – dariet tieši tik, cik varat. Nenervozējiet, saspīlēto garastāvokli kliedējiet ar hobija darbiem. Nepadodieties apjukumam, apmeklējiet iepriekš plānotas tikšanās. Viss būs labi!

MEŽĀZIS. Steiga un darbu pārpilnība. Pārmaiņas, kas sākās oktobrī, dos labus rezultātus. Enerģijas pieplūdums, ērtu izdevību laiks. Savā vidē jutīsities droši un stabili. Nostiprināsies autoritāte, jūsu priekšlikumi gūs atbalstu. Daži jūsu nepiekāpību var uzskatīt par augstprātību. Atturieties no komunikācijas ar mūžam nīgrajiem. Kādiem labāk padosies individuālais darbs. Varat ieguldīt naudu labi izkalkulētā biznesā. Veiksies darbi lauku mājas saimniecībā. Atturību mīlestībā var raisīt jūsu milzīgā aizņemtība. Samulsinās kāds viltīgs atvases jautājums.

ŪDENSVĪRS. Var pieņemt atbildīgus un pamatotus lēmumus. Finansiālie apstākļi liks domāt par vienkāršotāka ceļa izvēli. Svarīgi, lai ienākumi ir gūti atklāti un godīgi. Labi jau tagad sākt plānot biznesa darbības dažādošanu nākamajā gadā. Nešķērdējieties ar naudu, netaisiet parādus. Izlemsit iegādāties nepieciešamo sadzīves tehniku, var uzlabot mājas iekārtojumu. Iesaistiet darbos atvases, nopietni apspriediet arī pieaugušo bērnu vēlmes par savu vietu mājoklī. Piemērots laiks, lai lemtu par kopīgas ģimenes veidošanu. Pat ja šķiet, ka esošās attiecības ir stabilas, tām ir savs izturības termiņš.

ZIVIS. Laiks cilvēkus mudina uzticēties, izvairīties no iecirtības, vēlēt labu, ieklausīties, valdīt dusmas. Par sasāpējušo vai nesaprasto vislabāk atklāti izrunāties. Var gadīties, ka jāpārvērtē ieceres un jāatgriežas pie jau ierastā. Sekmēsies radoši darbi. Nekoncentrējieties uz problēmām. Jūsu lēmumi mazinās spriedzi tuvāko cilvēku vidū. Nenovērtējams būs kontakts ar draugiem, dzimtu un kolēģiem. Kaut vai solīti pa solītim, bet labi virzīties uz priekšu attiecību veidošanā. Veļu laikā piebremzējiet skaļumu, meditējiet, pieminiet aizgājušos. Stāstiet bērniem par viņu senčiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko