Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Nedēļas horoskops: 20. - 26. oktobris

Nedēļas horoskopu 20. - 26. oktobrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Pārliecinoši turieties pie pierastām un pārbaudītām vērtībām. Neveidojiet iztrūkumus savā makā, naudu izmantojiet ar apdomu – taupiet un ekonomējiet gan personīgiem izdevumiem, gan biznesa jomā. Noteikti nežēlojiet līdzekļus izglītībai. Kārtojiet parādus. Strauji mainīgo apstākļu dēļ izveidojiet mājās nelielus stratēģiskos pārtikas krājumus – tas palīdzēs justies drošākam. Attiecībās nemeklējiet jaunas vēsmas – būs vilinoši piedāvājumi, taču labs ir viss pārbaudītais un noskaidrotais. Esiet vērīgs un sirsnīgs, ar humoru atslābiniet saspringto situāciju radinieku saimē.

VĒRSIS. Esiet uzmanīgs izteikumos. Var uzkarst nepatīkama problēma darbavietā. Konfliktā ieņemiet neitrālu pozīciju. Necentieties panākt savu ar viltību vai aprunāšanu. Būs apgrūtinoši pildīt doto solījumu, taču negaidīts komandējums ļaus atvilkt elpu. Iespējams zaudējums tuvāko draugu lokā. Ieklausieties atvašu vēlmēs apģērba izvēlē. Iztieciet bez pārgudriem padomiem. Lasiet, runājieties, satiecieties ar draugiem, neļaujiet sev ieslīgt četrās sienās. Noskaidrojiet iemeslu atsvešinātībai ar mīļoto. Vairāk laika pavadiet kopā, bet ilgo prombūtni kompensējiet ar mazām dāvanām.

DVĪŅI. Pārdomu un rosības laiks. Ekonomisko apstākļu dēļ var samazināties daudzie pienākumi darbā. Saistošs piedāvājums ļaus izmēģināt dotības jaunā jomā. Klausiet intuīcijai. Var iesaistīties ekoloģisku problēmu risināšanā daudzstāvu mājā pilsētā vai lauku saimniecībā. Nepārkāpiet trauslo uzticēšanās robežu ar saviem pusaudžiem un viņu draugiem. Var sarukt iespējas apmaksāt atvašu sporta treniņus. Uz jūsu pleciem guls liela papildu atbildība. Ģimenes vajadzībām var iegādāties nepieciešamo sporta inventāru. Kopā ar bērniem aizrautīgi sportojiet, regulāri skrieniet, vingrojiet.

VĒZIS. Iespējams pavērsiens dzīvē. Var mainīties darbabiedru loks. Pārvariet nedrošību, taču necīnieties par vietu zem saules ar izvērstiem elkoņiem. Atkal nāksies nenogurstoši piestrādāt, lai droši nostātos uz kājām. Palīdzēs pazīšanās, draugu atbalsts un labas rekomendācijas. Nepieņemiet vienpersoniskus lēmumus. Neveiciniet strīdus ģimenē. Skaidri sadaliet pienākumus atvašu starpā. Uzturiet savas prasības. Atbalstiet bērnu savstarpēju izpalīdzību un dalīšanos ar visu, kas būtisks. Samērojiet stingrību ar atzinību par veikumu skolā un mājās. Ļoti svarīga ir ģimenes kopības veidošana.

LAUVA. Katru jaunu dienu sagaidiet ar labām domām. Atturieties no iedziļināšanās globālās nelaimēs. Katra cilvēka politiskie uzskati ir viņa paša problēma. Nepiebalsojiet negatīvi domājošajiem – viņi nav jūsu īstie ceļabiedri. Norobežojieties no nevajadzīgiem kontaktiem un sarunām. Saglabājiet savaldību, sastopoties ar klaju nekaunību un meliem. Attiecībās būsit emocionāls, neslēpsit patiesās jūtas, taču neklāstiet apkārtējiem vai portālos savas sirdslietas. Ieviesiet kaut ko jaunu savā dzīvē, vizuālajā tēlā, mājas iekārtojumā. Pārrunas ģimenē risiniet abpusēji mierīgi. Rīkojiet kopīgas vakarēšanas.

JAUNAVA. Nemiera pilns periods. Varat pieņemt papildu darba piedāvājumu, ja jūtat, ka būs pa spēkam lielāks atbildības slogs. Biznesā samierinieties ar pašreizējo līmeni, paplašināšanās pagaidām nav vēlama. Jaunus nodokļus uztveriet kā pacietības un izturības pārbaudījumu. Atdodiet parādus vai vismaz neaizņemieties naudu. Aizdevēji būs ļoti savtīgi. Stipriniet mājas drošību, sakārtojiet siltumiekārtas. Nelietojiet alkoholu prāta nomierināšanai – tas var radīt plaisu ģimenes pamatos. Izvairieties no strīdiem. Negatīvas ziņas var saasināt hronisku kaiti. Regulāri lietojiet ārsta ieteiktos preparātus.

SVARI. Nepārdzīvojiet, ja darbā neesat iekļauts nozīmīgā braucienā, darījumā vai komisijā. Biznesa projektā savāciet visu nepieciešamo informāciju, pievērsieties arī tā realizācijas praktiskajai pusei. Īpašu vērību veltiet krāpnieku aktivitātei. Skaidrojiet situāciju vecākiem. Atturieties apvienot draudzību ar biznesa lietām. Labdarībai atrodiet konkrētu adresātu. Ģimenē var izcelties nesaprašanās par gaumes vai interjera jautājumiem, tādēļ lēmumu pārdomāti pieņemiet visi kopā. Novērsiet regulāru pārpūlēšanos vai vēlu gulētiešanu. Centieties pienākumus paveikt darbā un nepadarīto nenest uz mājām.

SKORPIONS. Iedvesmos neplānota apstākļu maiņa. Stratēģiski domājot uz priekšu, veiksies radoši darbi un publisku pasākumu organizēšana. Varat pieņemt piedāvātu iespēju, taču lūkojiet, lai darbu adekvāti novērtē. Kāds var izmantot situāciju un iedzīvoties uz jūsu rēķina. Uzmanīgi plānojiet ģimenes budžetu, par kādu neapdomātu pirkumu var nākties samaksāt pārāk augstu cenu. Rūpējieties, lai vienmēr pietiek līdzekļu pēkšņai vajadzībai. Uzskatiet par goda lietu iztikt bez aizņemšanās. Garastāvoklis būs cieši saistīts ar pašsajūtu, emocijas būs mainīgas un nepastāvīgas. Rūpējieties par atvašu veselību.

STRĒLNIEKS. Centīsities darbā veikt aptaujas vai reformas. Ja neveicas, neskrieniet ar galvu sienā. Neko nepametiet pa roku galam. Perioda beigās jutīsities paguris, sāks nogurdināt rutīnas darbs. Vēlēsities atvilkt elpu, izklaidēties, svarīgi to darīt labā kompānijā un auto atstāt mājās. Kad apkārt virmo sakāpinātas emocijas un tiek lietots alkohols, būs grūti novērtēt savu rīcību. Trakulīgas darbības sekas saviesīgā pasākumā vēlāk būs grūti noregulēt. Šķietamie domubiedri var no jums novērsties. Lai panāktu stabilitāti, attiecībās ar mīļoto cilvēku būs jāpieļauj kompromisi.

MEŽĀZIS. Emocionāli un fiziski diezgan saspringts laiks. Iespējami nevēlami pārsteigumi. No jums prasīs daudz, un atbildība būs liela. Nāksies pacīnīties par kāda vērienīgāka plāna realizāciju. Ne visā varēsit paļauties uz savu komandu, taču palīdzēs veiksmīga apstākļu sakritība. Regulāri pārbaudiet savu naudas un bankas konta stāvokli. Neuzturiet draudzību, ja atklājat, ka tā balstīta uz pašlabuma meklējumiem. Morāli stipriniet atvases. Aplieciniet sevi vienkāršā un nesamākslotā veidā. Atturieties klāstīt savas problēmas. Kopdzīvē var traucēt pēkšņa greizsirdība.

ŪDENSVĪRS. Organizatora talants palīdzēs sakārtot darbu gaitu. Nepieciešama apdomība darījumos, kuros figurē valsts līdzekļi. Būs daudz padomdevēju un daudz tukšu salmu kulšanas, taču radīsies iespēja piesaistīt gudrus domubiedrus. Pārdomas radīs notikumi, kas risinās apkārtnē. Konkurenti var plānot neuzticību pret jums un iecerētajiem projektiem. Ģimenē ienākumi būs tikai no jūsu tiešajiem pienākumiem. Kopīgi apspriediet iespējas samazināt tēriņus. Kā prioritāti nosakiet atvašu izglītību un veselību. Ja šķitīs, ka nasta grūti paceļama, veltiet laiku klusumam un pārdomām vienatnē.

ZIVIS. Garastāvokli ietekmēs rudenīgie laikapstākļi un no jums neatkarīgi, satraucoši notikumi. Mierīgi, bez emocijām uztveriet daļā sabiedrības valdošo negatīvismu. Atsijājiet graudus no pelavām, nav vērts iesaistīties demagoģiskos disputos. Tukšu solījumu ietekmē nemainiet viedokli par sev būtiskām lietām. Rūpējoties par savu tiesību ievērošanu, neaizskariet citu cilvēku jūtas. Cīnieties ar paguruma un apātijas piezagšanos. Noderēs mērens ēšanas režīms, vingrojumu pauzes un kaut vai īsas pastaigas. Pievērsiet vairāk uzmanības mīļotajam cilvēkam. Rūpējieties par mieru un kārtību mājās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko